Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Humanitas Contact Houden is er voor mensen die graag af en toe naar buiten willen, maar dat zelf zonder maatje niet (meer) kunnen. Door met een maatje activiteiten te ondernemen, kunnen zij (weer) ...

WelzijnBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over Humanitas Contact Houden (maatjesproject)

Humanitas Contact Houden is er voor mensen die graag af en toe naar buiten willen, maar dat zelf zonder maatje niet (meer) kunnen. Door met een maatje activiteiten te ondernemen, kunnen zij (weer) beter contact houden met de samenleving.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 0–2 uur/week
Wageningen
Maatje voor iemand die het huis nauwelijks uitkomt
Heb je een paar uur per week voor iemand die behoefte heeft aan een maatje?Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · 1–2 uur/week
Wageningen
Ondanks alles toch opgewekt!
Deze optimistisch ingestelde vrouw van 60 jaar zoekt een vrouwelijk maatje om mee te praten, plantjes te poten en gezellig mee op stap te gaan.Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Even buiten zijn, daar fleur je van op!
Mevr. van 77 jr heeft de behoefte om meer naar buiten te gaan. Wie wil wekelijks met haar een stukje lopen?Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Wandelmaatje gezocht voor het eenzame deel van het jaar
Wie wil buiten het moestuin-seizoen af en toe met mij wandelen? Vrouw (71 jr) zit dan veel binnen en wil graag een maatje om mee naar buiten te gaan. Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Gespreksmaatje gezocht
Vrouw (53 jr) is op zoek naar betere kwaliteit van leven en wil graag een gespreksmaatje Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · 1–2 uur/week
Wageningen
Al fietsend een band met elkaar opbouwen
Man (geboren in 1961) zoekt een maatje om samen de omgeving mee te verkennen en goede gesprekken te voeren.Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Gezelligheidsmaatje gezocht
Warme vrouw (86 jr) zoekt een maatje die het leuk vindt om er met haar op uit te gaan. Gaan jullie samen winkelen of een bioscoopje pakken?Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · 1–2 uur/week
Wageningen
Ben jij goed met mensen en honden?
B. zoekt een vrouwelijke vrijwilliger die het leuk vindt om samen met haar en haar hond een stukje te wandelen. Gezellig praten hoort daar natuurlijk ook bij! Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · 1–2 uur/week
Wageningen
Ondanks hoge leeftijd nog graag actief en onder de mensen!
Voor een vriendelijke en opgeruimde dame van 91 jaar oud zoeken wij vrouwelijke vrijwilliger voor een leuk contact en een wandeling.Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Maatje met rijervaring gezocht
Hartelijke vrouw (89 jr) zoekt een maatje met een rijbewijs, zodat jullie samen met haar auto de stad in kunnen gaan. Gaan jullie samen de weg op?Geplaatst door Humanitas Contact Houden (maatjesproject)

Foto's