Wat kan VCW voor jouw organisatie of initiatief doen?

Organisaties en initiatieven kunnen gratis gebruikmaken van onze website. Jouw vrijwilligersvacatures én je organisatie of initiatief breng je makkelijk onder de aandacht via ons gratis podium! Maak een account aan en je kunt direct aan de slag: vacatures plaatsen en trainingen volgen. Je kunt ook je eigen evenementen, trainingen en workshops plaatsen.

Zo werkt de vacaturebank

Ik zoek vrijwilligers

Je hebt een account nodig om vacatures te kunnen plaatsen en om mee te doen aan ons aanbod. Met een account kun je ook zelf workshops plaatsen en evenementen delen in onze kalender.

Plaats een vacature

Vind een vrijwilliger die bij jullie past! Zoek je vrijwilligers die zich voor jouw organisatie of initiatief willen inzetten? 

Laat vrijwilligers weten dat je hen zoekt. Zet je vraag uit in onze online

vacaturebank! Kort, krachtig en in gewone-mensen-taal. Vragen? Bel, mail of kom langs. Wij staan voor je klaar.

Selectie

De reactie van vrijwilligers komt rechtstreeks bij jou binnen. Binnen een week laat je van je horen. De selectie doe je zelf. Natuurlijk geven wij je graag tips. Bel ons gerust als je vragen hebt.

Goed werkgeverschap

Als werkgever wil je de zaken goed geregeld hebben. Ook voor je vrijwilligers. We denken graag met je mee waar je bijv. een blinde vlek hebt en kunt verbeteren. Ook kunnen we je begeleiden naar het NOV-keurmerk 'Vrijwillige Inzet Goed Geregeld'Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Workshops en meer!

Blijf leren! Dat is een cadeau aan jezelf. Doe mee met onze cursussen, workshops en bijeenkomsten. Ze zijn gratis voor vrijwilligers.

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)