Skip Navigation

Asielzoekers doen mee in Wageningen

Voor organisaties

Op twee AZC locaties in Wageningen draaien we samen met de COA een #meedoenbalie. Elke week komen bewoners langs om te kijken waar zij aan mee willen doen in Wageningen. Dat kan vrijwilligerswerk zijn. Maar ook een taal- of ontmoetingsactiviteit.

 

Zo hielpen zij mee met het opzetten van de start en finish van de Veluweloop. Daarnaast waren er bewoners actief bij Happietaria. Een pop-up restaurant dat geld ophaalt voor een goed doel. Zij hielpen mee met koken, eten inpakken en bezorgen. Ook doen sommige bewoners mee aan een maatjesproject of schuiven ze op vrijdagavond aan bij de S(o)uperette.


Heeft jullie organisatie klussen liggen waar extra handen bij gewenst zijn? Of zou je graag bewoners van het AZC betrekken bij jullie activiteiten maar weet je niet hoe?


Bel, app of mail Djuna Buizer - 06-82041405 / [email protected].

Zij denkt graag mee! 


Voor bewoners van de AZC's

Woon jij in AZC de Keijenbergseweg? En wil jij actief worden in Wageningen? Kom langs bij de #meedoenbalie op maandagmiddag van 15:30 tot 17:00 op dezelfde plek als de infobalie. Ons team ontmoet jou graag! We spreken verschillende talen. Je kunt ook een whatsapp sturen naar Djuna: +31 6 82041405 met je vraag.


Woon jij in AZC de Bosrandweg? En wil jij actief worden in Wageningen? Kom langs bij de #meedoenbalie op donderdagmiddag van 15:30 tot 17:00 op dezelfde plek als de infobalie. Ons team ontmoet jou graag! We spreken verschillende talen. Je kunt ook een whatsapp sturen naar Djuna: +31 6 82041405 met je vraag.

Kansfonds

Mede mogelijk gemaakt

In het project #meedoen werkt het Vrijwilligers Centrum Wageningen samen met het COA (Centraal Orgaan Asielzoekers). Het project wordt mogelijk gemaakt met financiering van het Ministerie van SZW.