Zo leuk is vrijwilligerswerk!

Jij kunt iets doen! Help je mee?

Jouw talent is welkom!


Er is van alles te doen. Met je handen of juist met je hoofd. Binnen of buiten. Bij mensen thuis of voor organisaties. Eenmalig of juist regelmatig. 


Ga snel naar onze vacaturebank. Daar zie je welke hulp gevraagd wordt. Wellicht zit er iets bij dat bij je past. Is er op dit moment niets wat je aanspreekt? Kom dan later nog eens terug. De vacatures wisselen met grote regelmaat.


Vragen? Bel, mail of kom langs. We helpen je graag.

Flexibel

Ik ben maar af en toe beschikbaar. Wat nu?

Geen probleem, er zijn ook eenmalige of tijdelijke klussen. Zoek in de vacaturebank op tijdsduur. Wil je op de hoogte blijven van leuke projecten. Schrijf je in voor de flexlijst. Eens in de drie weken sturen we je een bericht met de nieuwste kortdurende klussen. Spreekt zo’n klus jou aan? Dan reageer je natuurlijk meteen.


Schrijf je in voor de flexlijst!

Vrijwilligersacademie

Ontwikkel jezelf!

Voor Wageningse vrijwilligers is er de vrijwilligersacademie. Blijf leren en groeien. Dat is een cadeau aan jezelf. Schrijf je in voor onze cursussen, workshops en bijeenkomsten.


Of doe direct een van de e-learning lessen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe de website werkt? Of wil je weten wat we nog meer voor je kunnen doen? Bekijk dan de meest gestelde vragen. Heb je andere vragen? Bel, mail of kom langs. Je bent welkom!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)