Zo leuk is vrijwilligerswerk!

Jij kunt iets doen! Help je mee?

 Jouw talent is welkom! Er is van alles te doen. Met je handen of juist met je hoofd. Binnen of buiten. Bij mensen thuis of voor organisaties. Eenmalig of juist regelmatig. 

Vacatures

Ga snel naar onze vacaturebank. Daar zie je welke hulp gevraagd wordt. Wellicht zit er iets bij dat bij je past. Is er op dit moment niets wat je aanspreekt? Kom dan later nog eens terug. De vacatures wisselen met grote regelmaat.

Vrijwilligerstest

Wil jij ontdekken wat jouw kracht is? Wil je weten welk vrijwilligerswerk daarbij past? Doe hier de test! Binnen enkele minuten heb je een antwoord.

Is de eerste stap lastig?

Weet je niet goed wat bij je past? Is de eerste stap lastig? We helpen je graag. Als je wilt, leggen we het contact voor jou en gaan we mee naar de afspraak.


Vind je Nederlands moeilijk. Dat is niet erg. We spreken ook Engels. Of we zoeken iemand die Frans of Arabisch met je kan spreken.

Flexibel

Kun je maar af en toe helpen?


Geen probleem, er zijn ook eenmalige of tijdelijke klussen. Zoek in de vacaturebank op tijdsduur. Wil je op de hoogte blijven van leuke projecten. Schrijf je in voor de flexlijst. Eens in de drie weken sturen we je een bericht met de nieuwste kortdurende klussen.


Spreekt zo’n klus jou aan? Dan reageer je natuurlijk meteen.

Vrijwilligersacademie

Ontwikkel jezelf!


Voor Wageningse vrijwilligers is er de vrijwilligersacademie. Blijf leren en groeien. Dat is een cadeau aan jezelf. Schrijf je in voor onze cursussen, workshops en bijeenkomsten.


Of doe direct een van de e-learning lessen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over hoe de website werkt? Of wil je weten wat we nog meer voor je kunnen doen? Bekijk dan de meest gestelde vragen.


Heb je andere vragen? Bel, mail of kom langs. Je bent welkom!


We zijn open van maandag t/m donderdag van 9:30 tot 11:30 uur en dinsdag t/m donderdag van 14:00 tot 16:00 uur.


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)