Navigatie overslaan
Maandagmiddag - Balievrijwilliger #Meedoenbalie AZC de Keijenbergseweg

Maandagmiddag - Balievrijwilliger #Meedoenbalie AZC de Keijenbergseweg

Structureel werk · 2 uur/week
Keijenbergseweg 10, 6705 BN Wageningen, Nederland
Gastheer/vrouwAdvies & MentoringReceptieEngels
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen16 Vrede, justitie en sterke publieke diensten
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
#Meedoen
#82691
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vrijwilligers-CentrumWageningen-MeeDoen/activiteiten/Maandagmiddag---Balievrijwilliger-Meedoenbalie-AZC-de-Keijenbergseweg/82691 om je aan te melden

Contactpersoon

Djuna BuizerStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 6 82041405.

Samenvatting

Vind jij het leuk om te zorgen dat bewoners van het AZC meedoen in Wageningen? Word dan #meedoenbalievrijwilliger!

Uitgebreide omschrijving

Elke maandag van 15:30 tot 17:00 uur draai jij samen met een collega de #meedoenbalie. Hierdoor kunnen asielzoekers vanaf dag 1 mee doen in de Wageningse samenleving. Door het doen van vrijwilligerswerk, maar ook door sociale activiteiten zoals sport en koffieochtenden in de stad. Ook kunnen zij meedoen aan taallessen om zo meteen Nederlands te leren. 


Wat ga je doen?

In de #meedoenbalie sta je wekelijks bewoners van het AZC te woord, legt ze uit bij welke activiteiten zij kunnen aanmelden en kijk je samen met de bewoner wat het meest geschikt voor hen is. Dit doe je in een team van vrijwilligers die verschillende talen spreken en op het AZC wonen. Daarna verwerk je de aanmelding in Excel.


Werktijden:

Maandag van 15:15 tot 17:15 uur.


Wat we vragen?

Je kan cultuursensitief werken, je spreekt Engels en je kan omgaan met een dynamische werkomgeving. Je kan zelfstandig werken. Daarnaast doe je mee aan een zeswekelijks teamoverleg vooraf aan de #meedoenbalie op maandagmiddag.


Wat bieden we jou?

Een afwisselende werkplek waarin je zelfstandig werkt. Je wordt goed ingewerkt. Aan de projectleider kun je je vragen stellen. Er is een 6wekelijks teamoverleg waar je je inbreng kan hebben. Twee keer per jaar hebben we een gezellige bijeenkomst om je te bedanken en om andere vrijwilligers te ontmoeten.

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over #Meedoen

VCW zorgt dat vluchtelingen vanaf dag 1 mee doen in de Wageningse samenleving. Door het doen van vrijwilligerswerk, maar ook sociale activiteiten, zoals voetballen en koffieochtenden in de stad. Daarnaast kunnen zij meedoen aan taallessen om zo meteen Nederlands te leren.

Powered by Deed‌mob Tools ·