Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken we kansarme kinderen weer kansrijk De Terre des ...

ArmoedebestrijdingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningKinderen & Jongeren
Geen armoedeGeen hongerKwaliteitsonderwijs
Deel
Heb jij kijk op bric en brac?

Heb jij kijk op bric en brac?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Wageningen, Gelderland, Nederland
Winkel
ArmoedebestrijdingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningKinderen & Jongeren
Geen armoedeGeen hongerKwaliteitsonderwijs
Activiteit Delen
Terre des Hommes
#56412
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Terre-des-Hommes4/activiteiten/Do-you-have-a-look-at-bric-and-brac/56412 om je aan te melden

Contactpersoon

Miriam KleynStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0624538362.

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar 2 collega’s die samen met ons 1x per week de aan de winkel gedoneerde artikelen willen uitzoeken en prijzen.

Uitgebreide omschrijving

De prijsgroep Bric en Brac selecteert en prijst de volgende artikelen:

 Huishoudelijke artikelen

 Kunst, brocante en vintage.


Voor het prijzen van deze artikelen is het nodig om (vergelijkbare) artikelen op internet, zoals bijvoorbeeld Marktplaats, Catawiki of Etsy, op te zoeken zodat er een reële prijs gevraagd kan worden.


Naast het uitzoeken en prijzen zorgen de leden van de Bric en Brac groep er ook voor dat de artikelen van Bric en Brac op een mooie en nette manier in de winkel staan.


Wij zijn op zoek naar 2 collega’s die affiniteit hebben met en kennis hebben van kunst, brocante en vintage artikelen.

Je komt in een gezellig team met mensen die er plezier in hebben om op deze manier een bijdrage te leveren aan de verkoop ten behoeve van de projecten van Terre des Hommes voor het bestrijden

van kindermisbruik.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Terre des Hommes > Heb jij kijk op bric en brac?

Over Terre des Hommes

Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken we kansarme kinderen weer kansrijk De Terre des Hommes winkel in Wageningen verkoopt goede 2e hands spullen, die gratis ingeleverd worden. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten.