Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
PR en social media held

PR en social media held

Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen, Gelderland, Nederland
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
St. Welkom in Wageningen
#57583
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/St-Welkom-in-Wageningen/activiteiten/PR-en-social-media-held/57583 om je aan te melden

Contactpersoon

Tania OvereemStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0684957366.

Samenvatting

Ben jij enthousiast over wat buddy to buddy voor Wageningen betekent en vind je het leuk om iedereen daarvan op de hoogte te brengen dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Buddy to buddy Wageningen koppelt nieuwkomers aan Wageningers om gedurende een periode van 4 maanden een vriendschap met elkaar aan te gaan. Mensen worden aan elkaar gematched o.a. op basis van gedeelde interesses. Er vinden per jaar 4 a 5 matchingsrondes plaats.


Gedurende het jaar worden er een aantal persberichten verstuurd, brengen we nieuwsbrieven uit en wordt op andere manieren ruchtbaarheid gegeven aan wat buddy to buddy doet.


Daarnaast zijn social media belangrijk om de wereld op de hoogte te houden van wat er zoal gebeurt. Daarvoor hebben we op dit moment een facebook groep en een instagram kanaal.


Jij vindt het leuk om deze taak op je te nemen en er voor te zorgen dat heel Wageningen buddy wil worden!


Wie zoeken we


We zoeken iemand met een vlotte pen die het leuk vind om stukjes te schrijven over het reilen en zeilen van buddy to buddy Wageningen. Op gezette tijden stuur je een persbericht naar de (lokale) media, schrijf je wat in de nieuwsbrief en hou je de sociale media bij met leuke stukjes. Dit alles om buddy to buddy onder de aandacht te brengen en te houden.


Werktijden


Er zijn geen vaste werktijden maar er zijn gedurende het jaar wel een aantal vaste momenten waarop bijvoorbeeld een persbericht, aankondiging of nieuwsbrief de deur uit gaat. Daarnaast is het leuk als er regelmatig iets op sociale media wordt geplaatst om het gemeenschapsgevoel te stimuleren en mensen te laten zien en lezen wat er allemaal gebeurt.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over St. Welkom in Wageningen

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact te brengen.