Skip Navigation
Skip Sidebar
Pro Persona

Pro Persona

Non-profit

Over ons

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Hulp bij het vrijdagmiddag gebed bij Pro Persona in Wolfheze

Hulp bij het vrijdagmiddag gebed bij Pro Persona in Wolfheze

Structureel werk · 4 uur/week
Wolfheze 2, 6874 BE Wolfheze, Netherlands
Activiteiten begeleidenSociaal contact
WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Pro Persona
#64393
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Pro-Persona4/activiteiten/Hulp-bij-het-vrijdagmiddag-gebed-bij-Pro-Persona-in-Wolfheze/64393 om je aan te melden

Contactpersoon

Hedser DijkstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0629003981.

Samenvatting

Helpende handen en een groot hart. Pro Persona zoekt naar een vrijwilliger voor hulp bij het vrijdagmiddag gebed in Wolfheze (m/v).

Uitgebreide omschrijving

Binnen de Islam is de dienst op vrijdag heel belangrijk voor onze cliënten. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger (m/v) voor hulp bij het vrijdagmiddag gebed bij Pro Persona in Wolfheze. Pro Persona is een instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.


De taken van de vrijwilliger zullen zijn: de tafels en stoelen aanschuiven, koffie/thee, koekjes klaar zetten en uitdelen. Benodigde religieuze spullen klaar zetten.

Na het vrijdaggebed helpen opruimen. De dienst op vrijdag is heel belangrijk voor onze cliënten kan alleen voortgezet worden met voldoende hulp. We kunnen alle hulp goed gebruiken!


Daarnaast hebben sommige cliënten geen familie meer en waarderen het enorm om af en toe een praatje of een wandeling te maken.


Ken je iemand of heb je zelf interesse? Bel of mail even. Graag vertellen we meer, en nodigen je uit een vrijdagmiddag vrijblijvend mee te lopen. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wolfheze Activiteiten > Pro Persona > Hulp bij het vrijdagmiddag gebed bij Pro Persona in Wolfheze

Over Pro Persona

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners.’