Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Afwashulp dinsdagavond

Afwashulp dinsdagavond

Structureel werk · Flexibele uren
Markt, Markt, Wageningen, Gelderland 6701 CX, Netherlands
Koken & eten
Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Inloopcentrum Markt 17
#49630
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Inloopcentrum-Markt-17/activiteiten/Afwashulp-woensdagavond/49630 om je aan te melden

Contactpersoon

Jantine Bastiani - van DijkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0618587206.

Samenvatting

Samen met een andere vrijwilliger verzorgt u (twee)wekelijks de afwas van de maaltijden op dinsdagavond.

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Wekelijks of tweewekelijks in teamverband helpen in de keuken: helpen bij de afwas, opruimen en schoonmaken van fornuis en de keuken. Er is een snelle vaatwasser. De borden, het bestek en glazen kunnen daar in.

Pannen was je met de hand af.


Functie-eisen:

Respect voor de ander. Het niet afwijzen van visie M17, zie onze website Hygiëne betrachten, werken met de Hygiënecode.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

De coördinator is aanspreekpunt voor vragen, en biedt coaching / begeleiding aan. Zowel in de wandelgangen als op afspraak. De coördinator wijst ook op diverse relevante cursussen en trainingen die plaatselijk worden georganiseerd. Incidenteel worden er vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Hier ontmoet men collega-vrijwilligers en bespreekt men het werk samen. Er is voor vrijwilligers een collectieve ongevallen- en schadeverzekering geregeld door de gemeente Wageningen.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Onze vrijwilligers werken in een omgeving met veel gezelligheid en in een ontspannen sfeer. Vrijwilligers ontmoeten mensen, die zij normaal gesproken niet zo gauw zouden tegenkomen. Hierdoor is er de mogelijkheid om je sociale netwerk te verbreden. Het bieden van gastvrijheid en een luisterend oor is geen eenrichtingsverkeer: Aandacht en belangstelling ontvang je ook vaak terug van bezoekers.


Werktijd:

Van 19.00 tot 20.30 uur.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Inloopcentrum Markt 17

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect en gastvrijheid centraal staan.