Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Wij staan, veelal kleinschalig en persoonlijk, mensen bij, die het even niet in hun eentje redden.

ArmoedebestrijdingWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijn
Deel
 Tigrinya sprekende ondersteuner thuisadministratie

Tigrinya sprekende ondersteuner thuisadministratie

Structureel werk · 2 uur/week
Buurtseweg 3b, 6707 EZ Wageningen, Netherlands
HulpverleningAdministratieZorgTigrinya
Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas Thuisadministratie
#37902
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Humanitas-Thuisadministratie/activiteiten/Tigrinya-speaking-home-administration-supporter/37902 om je aan te melden

Contactpersoon

Frank SpijkstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0635117699.

Samenvatting

Je helpt tijdelijk een inwoner van Wageningen om haar/zijn eigen administratie weer op orde te krijgen.

Uitgebreide omschrijving

In het werk komen we veel deelnemers tegen, die Tigrinya spreken. Juist voor deze doelgroep zijn we op zoek vrijwilligers, die naar Tigrinya spreken.

Taakomschrijving:

Als vrijwilliger help je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. Je zet samen de inkomsten en uitgaven op een rij. Ook ga je na van welke financiële regelingen een deelnemer gebruik van kan maken. Samen met de deelnemer maak je een overzichtelijk huishoudboekje. Met als doel dat de deelnemer daarna haar/zijn weg weer kan vinden in de eigen administratie. De hulp is voor iedereen die vragen heeft op het gebied van thuisadministratie. In het werk komen we veel deelnemers tegen, die Tigrinya spreken. Juist voor deze doelgroep zijn we op zoek vrijwilligers, die naar Tigrinya spreken.

Functie-eisen:

Je spreekt Tigrinya. Het is van belang dat je affiniteit hebt met administratie, het leuk vindt om zaken uit te zoeken en te ontrafelen. Daarbij krijg je te maken met verschillende wet en regelgeving en/of schuldhulpverlening; het is van belang dat je werkt vanuit de Humanitas waarden. Dat je mensen een steuntje in de rug geeft, zodat zij het daarna weer zelfstandig kunnen gaan doen. We vragen een bewijs van goed gedrag (VOG).

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Wij zorgen voor een introductiecursus (E-learning), training en ondersteuning van vrijwilligers op de methodiek van Thuisadministratie. Ondersteuning van een coördinator en intervisie van medevrijwilligers 1x per 6 weken.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Dat mensen weer grip krijgen op hun administratie en daardoor ook weer op hun verdere leven.

Werktijd:

Werktijden in overleg, maar bij voorkeur één á twee dagdelen per week.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Humanitas Thuisadministratie > Tigrinya sprekende ondersteuner thuisadministratie

Over Humanitas Thuisadministratie

Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Wij staan, veelal kleinschalig en persoonlijk, mensen bij, die het even niet in hun eentje redden.