Skip Sidebar

Over ons

Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Wij staan mensen bij, die het even niet in hun eentje redden. De dienstverlening van Humanitas is ...

Deel

Over Humanitas Thuisadministratie


Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Wij staan mensen bij, die het even niet in hun eentje redden. De dienstverlening van Humanitas is veelal kleinschalig en persoonlijk. Wij werken van mens tot mens, ongeacht verschillen als levensbeschouwing, politieke visie, inkomen, leeftijd of afkomst. Onze activiteiten worden lokaal georganiseerd. Die aanpak werkt. Jaarlijks helpen onze ruim 18.000 vrijwilligers ca. 57.800 deelnemers om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Humanitas afdeling Nederrijn is een van de 80 afdelingen van Humanitas.
Humanitas Nederrijn is actief in: Bennekom, De Klopm, Deelen, Doorwerth, Ede Gld., Ederveen, Elst Ut, harskamp, Heelsum, Heveadorp, Lunteren, Oosterbeek, Otterlo, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Wekerom en Wolfheze.

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)