Navigatie overslaan
Hulp bij klussen aan De Cultuurwerkplaats

Hulp bij klussen aan De Cultuurwerkplaats

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Arboretumlaan 1, 6703 BD Wageningen, Nederland
TuinierenKlussenCreatiefHandwerken
Buurt & omgevingOnderwijsKunst & cultuur
4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen16 Vrede, justitie en sterke publieke diensten
Activiteit Delen
de bblthk
#82773
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/de-bblthk/activiteiten/Hulp-bij-klussen-aan-De-Cultuurwerkplaats/82773 om je aan te melden

Contactpersoon

Didi de VriesStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0615426672.

Samenvatting

We zijn De Cultuurwerkplaats aan het inrichten en opbouwen. Er zijn veel klussen te doen: verven, laminaat leggen, schoonmaken, tegels leggen, tuinieren.

Uitgebreide omschrijving

Samen maken we De Cultuurwerkplaats een creatieve plek waar iedereen van gebruik kan maken. Een gedeeld atelier, waar ook workshops georganiseerd kunnen worden, ruimte om te repeteren, exposeren, kleine voorstellingen en vooral ook een plek om elkaar te ontmoeten.

Voor we écht de deuren kunnen openen, hebben we hulp nodig bij een aantal klussen. Denk aan schoonmaken van tweedehands meubels, ruimtes schoonmaken, muren verven, laminaat leggen, theaterlampen inhangen, theatergordijnen naaien en ophangen.

Wie doet er mee?

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over de bblthk

De bblthk biedt vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur. Een plek voor allerlei activiteiten rondom ontmoeting, debat en educatie.

Powered by Deed‌mob Tools ·