Skip Navigation
Skip Sidebar
Talking Hands

Talking Hands

Non-profit

Over ons

Talking Hands steunt dove en slechthorende mensen in Oeganda. De stichting richt zich op het creëren van kansen voor en de integratie van dove en slechthorende mensen in de Oegandese samenleving, ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijsSociale rechtvaardigheid
KwaliteitsonderwijsPartnerschap om de doelstellingen te bereikenOngelijkheid verminderen
Deel
Markt coördinator (4 uur per week)

Markt coördinator (4 uur per week)

Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen, Gelderland, Nederland
NederlandsCoördineren
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijsSociale rechtvaardigheid
KwaliteitsonderwijsOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Talking Hands
#72559
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Talking-Hands/activiteiten/Markt-coordinator-4-uur-per-week/72559 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Talking HandsStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31652833593.

Samenvatting

De markt coördinator helpt stichting Talking Hands met het coördineren van de verkoop van Oegandese crafts op markten en de vrijwilligers die daarbij helpen.

Uitgebreide omschrijving

Functieomschrijving:

De verkoop van Oegandese crafts is een belangrijke bron van inkomsten voor Talking Hands. Als markt coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de verkoop van de crafts op markten en het coördineren van vrijwilligers om dit namens Talking Hands te doen.


Je gaat actief op zoek naar vrijwilligers om te ondersteunen bij de verkoop van de crafts. Je schrijft Talking Hands in voor relevante markten, bereid de markten voor en pakt van tevoren de crafts in.


Bovendien heb je regelmatig contact met het bestuurslid fondsenwerving, bijvoorbeeld over het nabestellen van crafts van ons team in Oeganda.


Gewenste eigenschappen: 

  • Interesse in het steunen van een goed doel en het werken met vrijwilligers.
  • Gemotiveerd, kan verantwoordelijkheid nemen, is proactief en neemt initiatief.
  • Plant graag activiteiten en pakt praktische werkzaamheden zelfstandig op.
  • Is een sociaal persoon met interesse in het motiveren van anderen.
  • Vindt het leuk om contact te onderhouden met vrijwilligers en hen te coördineren.
  • Enthousiast over de Oegandese crafts en het verhaal erachter.


Naast de zoektocht naar een nieuwe marktcoördinator is Talking Hands ook opzoek naar een nieuwe locatie om haar crafts in te bewaren. Help jij mee naar deze zoektocht?


Gewenste tijdsbesteding:

Gemiddeld zal deze functie ongeveer 4 uur tijdsbesteding per week in beslag nemen. Echter zal dit in het marktseizoen (mei t/m september) gemiddeld hoger uitvallen dan daarbuiten.


Kijk voor meer informatie op de website https://talking-hands.nl


Momenteel zijn we op zoek naar meerdere bestuursleden en vrijwilligers om ons team te versterken. Heb je interesse om bij te dragen aan Talking Hands? Op donderdag avond 30 November van 19:30 – 21:30 organiseert Talking Hands een informatie avond in het Forum Gebouw van de Wageningen Universiteit (Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen). Als je je hiervoor aan wilt melden kan je een berichtje sturen naar 06 5283 3593. Tijdens deze informatie avond zullen we meer delen over stichting Talking Hands, worden de openstaande vacatures verder besproken en kunnen er vragen worden gesteld.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Talking Hands > Markt coördinator (4 uur per week)

Over Talking Hands

Talking Hands steunt dove en slechthorende mensen in Oeganda. De stichting richt zich op het creëren van kansen voor en de integratie van dove en slechthorende mensen in de Oegandese samenleving, bijvoorbeeld door het toegankelijk maken van onderwijs. Door het steunen van verschillende projecten met een holistische aanpak en samenwerking met lokale partners draagt Talking Hands bij aan een beter leven voor dove en slechthorende mensen in Oeganda.