Navigatie overslaan
Informatie avond Talking Hands

Informatie avond Talking Hands

Event · 30 nov 2023, 19:30 - 21:30
Forum, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen, Nederland
Onderwijs
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijsSociale rechtvaardigheid
4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Talking Hands
#72739
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Talking-Hands/activiteiten/Informatie-avond-Talking-Hands/72739 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Talking HandsStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31652833593.

Samenvatting

Talking Hands is een organisatie die het onderwijs van dove kinderen en jongeren in Oeganda ondersteund.

Uitgebreide omschrijving

We ondersteunen leerlingen op de basisschool, middelbare school, beroepsonderwijs en helpen ze met een starterskit zodat ze aan de slag kunnen na het afronden van onderwijs.


Wij werken samen met onze Oegandeze partner organisatie New Hope om de verschillende projecten uit te voeren. We hebben regelmatig vergaderingen.


In Nederland houden we ons onder andere bezig met het verkopen van Oegandeze craft op markten, fondsenwervende activiteiten organiseren, bewustwording en communicatie rondom doofheid en onderwijs in Oeganda.


Daarnaast zijn we ook continue bezig om bij te leren door trainingen en workshops bij te wonen en door te netwerken met andere organisaties.


Verder houden we ons bezig met het schrijven van jaarverslagen en het ontwikkelen van het beleidsplan. Meer informatie over Talking Hands is te vinden op onze website; https://talking-hands.nl/


Momenteel zijn we op zoek naar meerdere bestuursleden en vrijwilligers om ons team te versterken. Heb je interesse om bij te dragen aan Talking Hands?


Op donderdag avond 30 November van 19:30 – 21:30 organiseert Talking Hands een informatie avond in het Forum Gebouw van de Wageningen Universiteit (Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen).


Als je je hiervoor aan wilt melden kan je een berichtje sturen naar 06 5283 3593. Tijdens deze informatie avond zullen we meer delen over stichting Talking Hands. De openstaande vacatures worden verder besproken en kunnen er vragen worden gesteld.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vacature. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Talking Hands

Talking Hands steunt dove en slechthorende mensen in Oeganda. De stichting richt zich op het creëren van kansen voor en de integratie van dove en slechthorende mensen in de Oegandese samenleving, bijvoorbeeld door het toegankelijk maken van onderwijs. Door het steunen van verschillende projecten met een holistische aanpak en samenwerking met lokale partners draagt Talking Hands bij aan een beter leven voor dove en slechthorende mensen in Oeganda.

Powered by Deed‌mob Tools ·