Navigatie overslaan
Bestuurslid fondsenwerving

Bestuurslid fondsenwerving

Structureel werk · 3–5 uur/week
Vanuit huis
BestuurCoördineren
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijsSociale rechtvaardigheid
4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
1 plaats over.
Activiteit Delen
Talking Hands
#72719
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Talking-Hands/activiteiten/Bestuurslid-fondsenwerving/72719 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Talking HandsStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31652833593.

Samenvatting

Als bestuurslid fondsenwerving zet je je in voor de fondsenwerving van de stichting door middel van het organiseren van evenementen.

Uitgebreide omschrijving

Als fondsenwerver zoek en coördineer je vrijwilligers. Die gemotiveerd zijn taken op zich te nemen op korte en lange termijn. Hieronder valt het nauwe samenwerken met de markt coördinator en webshop coördinator, die het verkopen van ‘crafts’ (gemaakt zijn in onze projecten in Oeganda) managen.


Je onderhoudt ook het contact met fondsenwervers. Die zelfstandig fondsenwerven voor de stichting door middel van het organiseren van een activiteit in hun eigen sociale kringen.


Verder houd je je bezig met het organiseren van andere fondsenwervende evenementen. Waarin er veel ruimte blijft om je eigen ideeën in te brengen. 


Gewenste eigenschappen van het bestuurslid fondsenwerving: 

  • Interesse in ontwikkelingsvraagstukken en/of doofheid.
  • Gemotiveerd, zelfstandig werkend, en neemt initiatief.
  • Kan verantwoordelijkheid nemen.
  • Kan goed in een team samenwerken en houdt zich aan deadlines en afspraken.
  • Is een sociaal persoon met interesse in het motiveren en coördineren van anderen.
  • Vindt organisatiewerk leuk.


Zie voor meer informatie:

Een korte video introductie over de New Hope Introductie Talking Hands


Momenteel zijn we op zoek naar meerdere bestuursleden en vrijwilligers om ons team te versterken. Heb je interesse om bij te dragen aan Talking Hands? Op donderdagavond 30 november van 19:30 – 21:30 organiseert Talking Hands een informatie avond in het Forum Gebouw van de Wageningen Universiteit (Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen).


Als je je hiervoor aan wilt melden kan je een berichtje sturen naar 06 5283 3593. Tijdens deze informatie avond zullen we meer delen over stichting Talking Hands. de openstaande vacatures worden verder besproken en kunnen er vragen worden gesteld.

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Talking Hands

Talking Hands steunt dove en slechthorende mensen in Oeganda. De stichting richt zich op het creëren van kansen voor en de integratie van dove en slechthorende mensen in de Oegandese samenleving, bijvoorbeeld door het toegankelijk maken van onderwijs. Door het steunen van verschillende projecten met een holistische aanpak en samenwerking met lokale partners draagt Talking Hands bij aan een beter leven voor dove en slechthorende mensen in Oeganda.

Powered by Deed‌mob Tools ·