Skip Navigation
Skip Sidebar
Streekwaar

Streekwaar

Sociale Onderneming

Over ons

StreekWaar is een vereniging van bevlogen boeren en voedselmakers in de regio Wageningen-Ede. Wij produceren lokaal en duurzaam. De natuur is onze bondgenoot. Het seizoen, de temperatuur, zon en regen ...

Natuur & MilieuWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Medewerker achter de marktkraam gezocht

Medewerker achter de marktkraam gezocht

Structureel werk · 5-6 uur/maand
6701 AM, Wageningen, Gelderland, Nederland
Koken & etenWinkel
Natuur & MilieuWelzijnBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Streekwaar
#66006
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Streekwaar/activiteiten/Medewerker-achter-de-marktkraam-gezocht/66006 om je aan te melden

Contactpersoon

M LeanderStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0624721392.

Samenvatting

We zoeken iemand voor op zaterdag achter de marktkraam. Shifts van 5 uur ochtend of middagshift.

Uitgebreide omschrijving

StreekWaar is een vereniging van lokale voedsel makers die op een duurzame manier voedsel produceren in Wageningen, Ede, Renkum, Rhenen en in de Betuwe.

StreekWaar is op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag kunnen helpen bij onze marktkraam in Wageningen.


Hou je van lokaal en duurzaam voedsel? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze lokale voedselgemeenschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat we waarderen: iemand die proactief, gastvrij en vriendelijk is. Wat je kunt verwachten: je werkt achter de kraam in shifts van een halve dag samen met een producent van StreekWaar. Daarnaast help je met de opbouw of afbouw van de marktkraam. Je krijgt daar een vrijwilligersvergoeding voor.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Streekwaar > Medewerker achter de marktkraam gezocht

Over Streekwaar

StreekWaar is een vereniging van bevlogen boeren en voedselmakers in de regio Wageningen-Ede. Wij produceren lokaal en duurzaam. De natuur is onze bondgenoot. Het seizoen, de temperatuur, zon en regen bepalen wat we oogsten en bereiden.

StreekWaar is echter meer dan een groep voedselmakers. StreekWaar is een community waar iedereen die interesse heeft in duurzaam en verantwoorde voeding onderdeel van kan uitmaken. Zo delen we kennis en werken we samen aan mooie producten en aan een duurzame wereld.