Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij ...

Kunst & cultuurOuderen
Partnerschap om de doelstellingen te bereikenOngelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Locatiecoördinator theaterbezoek ouderen

Locatiecoördinator theaterbezoek ouderen

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
CoördinerenOndersteunend werk
Kunst & cultuurOuderen
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#55062
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven9/activiteiten/Location-coordinator-for-theater-visits-for-the-elderly/55062 om je aan te melden

Contactpersoon

Saskia van DijkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0630007898.

Samenvatting

Coördinator gezocht voor regio Renkum, Wageningen en Ede. Om vrijwilligers en ouderen te koppelen voor culturele uitjes als het theater en concerten. 3 uur p/w.

Uitgebreide omschrijving

WAT DOET VIER HET LEVEN?

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen.


Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ gaan we zo met ons team eenzaamheid tegen onder ouderen. Jaarlijks kunnen we rekenen op ongeveer 30.000 deelnames van ouderen in Nederland.


De kracht van Vier het Leven zit in de menselijke aanpak, de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door vrijwillige gastheren en gastvrouwen.


WAT GA JIJ DOEN?

·       Samen met je mede-locatiecoördinator ben je het middelpunt van het vrijwilligersteam in jouw programmagebied.

·       In ons reserveringssysteem ‘James’ maak je de planningen en draaiboeken voor de gastheren/vrouwen. Zodat ze samen met onze gasten zorgeloos op pad kunnen naar een mooie voorstelling.

·       Als aanspreekpunt voor de gastvrouwen/heren onderhoudt je (1-op-1) contact met de vrijwilligers met als doel hen te binden en te behouden.


Je werft nieuwe vrijwilligers en organiseert jaarlijks een vrijwilligersbijeenkomst.

·       Je regelt praktische zaken met het theater.

·       Je zet je in voor bekendheid van Vier het Leven in jouw gebied, zodat meer ouderen mee willen gaan.


OVER JOU

Eén team, twee doelen: blije vrijwilligers en tevreden deelnemers; ingrediënten voor een leuk cultureel uitje! Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, cultuur en het samenwerken met anderen.


Je kunt goed plannen en organiseren en je bent sociaal vaardig. Jij bent de verbindende factor in jouw team. Uiteraard ben je handig met de computer en je hebt een eigen computer of laptop. Je woont in omgeving Renkum, Wageningen of Ede.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Alle flexibiliteit, want je werkt vanuit huis op je eigen moment. Uiteraard krijg je een basistraining en word je begeleid door de regiocoördinator. Ga je zelf ook graag naar het theater? Ga dan mee!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.