Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Rivierenland Radio is onderdeel van de stichting Rivierenland Media. Rivierenland Radio is 24 uur per dag te beluisteren met muziek vanaf de jaren 70 tot de hits van nu, in combinatie met programma’s ...

Kunst & cultuur
Deel
PR medewerker in de regio

PR medewerker in de regio

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 24 mrt 2023
Vanuit huis
Marketing & Communicatie
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Stichting Rivierenland Radio
#63482
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Rivierenland-Radio/activiteiten/PR-officer-in-the-region/63482 om je aan te melden

Contactpersoon

Johan KentinStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0640213362.

Samenvatting

Als PR-medewerker speel je een rol in het onder de aandacht brengen van ons station bij verenigingen, clubs, media en middenstand

Uitgebreide omschrijving

Rivierenland Radio zoekt pr-medewerkers in de regio's waar wij uitzenden, zoals Wageningen.

Bij ons speelt leeftijd van de werknemers en vrijwilligers geen rol.

Passie voor wat je doet, eigen initiatieven naar voren brengen en willen meegroeien met Rivierenland Radio is het belangrijkste.

Het aantal uren per week dat jij je wilt inzetten is uiteraard in overleg.

Wij geloven in de kracht van ieders eigen kwaliteit. Jij doet werk waar je hart ligt en waar je goed in bent.

Wij hebben een leuk team dat met elkaar Rivierenland Radio tot een succes wil maken.


Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders.

Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio hét radiostation van de regio.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Stichting Rivierenland Radio

Rivierenland Radio is onderdeel van de stichting Rivierenland Media. Rivierenland Radio is 24 uur per dag te beluisteren met muziek vanaf de jaren 70 tot de hits van nu, in combinatie met programma’s in het weekend door onze dj’s.
Wij zijn te horen via Dab+ in de regio’s Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Veenendaal, Putten, Neede, in delen van Noord-Brabant en uiteraard via het internet en onze App.