Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger Fiets-uitleen (bij de Superette t.b.v. de asielboot in havenkanaal)

Vrijwilliger Fiets-uitleen (bij de Superette t.b.v. de asielboot in havenkanaal)

Structureel werk · 0–2 uur/week
Churchillweg 27, 6707 JA Wageningen, Nederland
VervoerEngelsNederlandsCoördinerenAdministratie
Vluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Welkom in Wageningen
#61417
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/St-Welkom-in-Wageningen/activiteiten/Medewerker-Fiets-uitleen-asielzoekers-bij-asielboot-in-havenkanaal/61417 om je aan te melden

Contactpersoon

Bert van StratenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 317410910.

Samenvatting

Je helpt in de Superette bij de fietsuitleen aan vluchtelingen, gedurende hun verblijf in het asielzoekerscentrum in Wageningen.

Uitgebreide omschrijving

Fietsen uitlenen aan vluchtelingen op AZC.


Wat ga je doen?

Fietsen uitlenen aan vluchtelingen die verblijven op de asielboot in het havenkanaal.(dependance asielzoekerscentrum) in Wageningen. Zo kunnen de bewoners makkelijker boodschappen doen. Zij krijgen eetgeld voor ontbijt en lunch. De boot ligt namelijk op afstand van winkels in de stad. Het is voor de vluchtelingen heel fijn als ze een fiets kunnen lenen. Als u het leuk vindt, kunt u ook mee helpen met kleine reparaties aan de fietsen. Dit is niet verplicht!


Wat vragen we van jou? 

Geduld en kunnen omgaan met anderstaligen. Meerdere talen is handig maar niet noodzakelijk. U hoeft geen perfecte beheersing van de Nederlandse taal te hebben.


Wat hebben wij jou te bieden? 

Je krijgt van ons uitleg over onze werkwijze en kunt op proef enkele keren meedraaien.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Het is leerzaam en leuk om elkaars cultuur te leren kennen. Nieuwkomers zijn blij als ze kunnen fietsen.


Werktijd

In overleg te bepalen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > St. Welkom in Wageningen > Vrijwilliger Fiets-uitleen (bij de Superette t.b.v. de asielboot in havenkanaal)

Over St. Welkom in Wageningen

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact te brengen.