Skip Navigation
Skip Sidebar
SKV

SKV

Non-profit

Over ons

Bij SKV mag je samen sportief plezier maken, kun je op jouw eigen niveau ontwikkelen als voetballer hebben wij oog voor zowel jouw sportieve en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij SKV kun je ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel
SKV

Over SKV

Bij SKV mag je samen sportief plezier maken, kun je op jouw eigen niveau ontwikkelen als voetballer hebben wij oog voor zowel jouw sportieve en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij SKV kun je lekker voetballen in een vertrouwde omgeving bij een prettige sfeer. SKV is een vereniging waar iedereen welkom is.
We zoeken een goede balans tussen prestatief en recreatief voetbal. Iedereen moet op zijn/haar eigen niveau met plezier kunnen voetballen.
Wij bieden een omgeving waar jong en oud elkaar helpen om samen beter te worden, samen successen te behalen, en samen plezier te maken. SKV ondersteunt je om je als voetballer te ontwikkelen. Ondertussen draag je ook een steentje bij aan de vereniging.
Ons SKV
Een echte blauw-witte SKV-er is respectvol, bescheiden, gemoedelijk en sociaal; ongedwongen, gezellig en enthousiast.
Het is gezellig bij SKV, met zichtbaar terugkerende, jaarlijkse activiteiten.
Onze kernwaarden:
De kernwaarden beschrijven waar SKV voor staat en wat we willen uitstralen naar anderen. Het zijn dé principes van waaruit wij werken. Welkom: We zijn er trots op dat we met senioren, vrouwen, jongens, meiden én G-voetbal, de grootste & meest diverse vereniging in de regio zijn. Iedereen is hier welkom om mee te doen.
Ambitie: Wij doen ons uiterste best om succesvol te zijn in onze voetbalprestaties, in sportiviteit en respect, in onze sfeer, en in onze maatschappelijke rol.
Plezier: Wij willen dat iedereen plezier heeft binnen onze vereniging, onze jeugdleden, senioren, vrijwilligers, ouders, selectieteams, en recreanten.
Positief: Door te kijken naar wat er lukt, willen wij een positieve vereniging zijn met aandacht voor de grote én kleine successen.
SKV kernkwaliteiten
De Kernkwaliteiten beschrijven waarin wij bij SKV (willen) uitblinken. Sommige van deze kwaliteiten hebben we al in huis, anderen hebben nog verdere ontwikkeling nodig. Maar in de kern zijn ze aanwezig, daar zijn we van overtuigd.
Ontwikkelen: Wij willen dat jij je binnen SKV zich kunt ontwikkelen: als voetballer, als vrijwilliger, en als persoon.
Samen: Samenwerken tussen jong en oud, tussen leden en vrijwilligers, tussen ouders en staf, tussen SKV en sponsors, en met maatschappelijke organisaties en bedrijven, daar gaan we voor. We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken.
Organiseren: Wij doen ons best om onszelf transparant en helder te organiseren, met transparante plannen, rollen en verantwoordelijkheden, verwachtingen, informatievoorziening, en communicatie.
Betrokkenheid: Wij investeren in het contact met ouders, sponsors, nieuwe leden, om te kunnen bouwen op een vertrouwd, breed en betrokken SKV netwerk dat de vereniging ondersteunt en gelijktijdig verrijkt.