Navigatie overslaan
Wandelvrijwilliger

Wandelvrijwilliger

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 5 jun 2024
6703 CT, Wageningen, Gelderland, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Odensehuis Wageningen e.o.
#81293
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Odensehuis-Gelderse-Vallei/activiteiten/Wandelvrijwilliger/81293 om je aan te melden

Contactpersoon

Corrinne van PommerenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0317 35 87 11.

Samenvatting

Dagelijks na de lunch maken deelnemers en vrijwilligers van het Odensehuis een wandeling in de prachtige omgeving. Wie wandelt op woensdag met ons mee?

Uitgebreide omschrijving

De fysieke voordelen van wandelen zijn inmiddels algemeen bekend, maar lichamelijke activiteit leidt ook tot verbetering van het leervermogen en het langetermijngeheugen.


Beweging heeft daarnaast ook positieve effecten op de mentale gezondheid. Zo kan wandelen afleiding bieden van negatieve gedachten, zelfwaardering vergroten en ga je beter in je vel zitten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Ingang gebouw De Hooghe Stee aan de kant van de Uiterwaarden
2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Odensehuis Wageningen e.o.

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en waar ruimte is om vanuit eigen mogelijkheden mee te doen. Het Odensehuis ondersteunt en stimuleert mensen met beginnende dementie zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven. Deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten zorgen gezamenlijk voor de invulling van de dag.

Powered by Deed‌mob Tools ·