Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over Odensehuis Wageningen e.o.

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en waar ruimte is om vanuit eigen mogelijkheden mee te doen. Het Odensehuis ondersteunt en stimuleert mensen met beginnende dementie zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven. Deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten zorgen gezamenlijk voor de invulling van de dag.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 0–3 uur/week
Wageningen
Chauffeur Odensehuis
Je haalt op woensdagochtend één of meer deelnemers van het Odensehuis thuis op met de auto van het Odensehuis en brengt ze 's middags weer naar huis.Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Help jij het Geheugenhuis bij de uitvoering van plannen?
Het Geheugenhuis is een project van Wageningen Dementie Vriendelijk om mensen met geheugenproblemen te helpen. Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.
Project (Tijdelijk) · 4–8 uur/week · Start vanaf 1 jun Voor ongeveer 3 maanden
Wageningen
Odensehuis algemeen vrijwilliger
In teamverband ondersteun je deelnemers van het Odensehuis, zorgt gezamenlijk voor een goede sfeer en levert een bijdrage aan de invulling van een zinvolle dag.Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Moestuiniers
We zoeken nog een paar helpende handen in de vorm van moestuinvrijwilligers om samen met deelnemers van het Odensehuis in onze moestuin te werken.Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.

Foto's