Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over Odensehuis Wageningen e.o.

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en waar ruimte is om vanuit eigen mogelijkheden mee te doen. Het Odensehuis ondersteunt en stimuleert mensen met beginnende dementie zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven. Deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten zorgen gezamenlijk voor de invulling van de dag.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 0–6 uur/week
Wageningen
Chauffeur Odensehuis
Je haalt 's ochtends één of meer deelnemers van het Odensehuis thuis op met de auto van het Odensehuis en brengt ze 's middags weer naar huis.Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Help jij het Geheugenhuis bij de uitvoering van plannen?
Het Geheugenhuis is een project van Wageningen Dementie Vriendelijk om mensen met geheugenproblemen te helpen. Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.
Structureel werk · 4–16 uur/week
Wageningen
Odensehuis Vrijwilliger
Je ondersteunt mensen met beginnende dementie en soms hun partners. Met andere vrijwilligers en de deelnemers zorg je voor een goede sfeer in het Odensehuis.Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.
Nieuw
Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen
Moestuin coördinator | Moestuiniers
Wij zoeken een moestuin coördinator en moestuinvrijwilligers om samen met deelnemers van het Odensehuis onze moestuin nieuw leven in te blazen.Geplaatst door Odensehuis Wageningen e.o.

Foto's