Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Moestuiniers

Moestuiniers

Structureel werk · Flexibele uren
6703 CT, Wageningen, Gelderland, Nederland
Tuinieren
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Odensehuis Wageningen e.o.
#63698
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Odensehuis-Gelderse-Vallei/activiteiten/Moestuiniers/63698 om je aan te melden

Contactpersoon

Corrinne van PommerenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0317 35 87 11.

Samenvatting

We zoeken nog een paar helpende handen in de vorm van moestuinvrijwilligers om samen met deelnemers van het Odensehuis in onze moestuin te werken.

Uitgebreide omschrijving

Het Odensehuis is op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten om alle voorkomende moestuinwerkzaamheden uit te voeren samen met deelnemers, vrijwilligers en stagiaires van het Odensehuis.

 

We vragen van vrijwilligers dat ze na uitleg/instructie van de groep bestaande moestuinvrijwilligers zelfstandig kunnen werken en deelnemers hierin kunnen begeleiden.


De moestuin bevindt zich aan de Hesselink van Suchtelenweg 4 achter het Laboratorium voor Microbiologie, dichtbij de Generaal Foulkesweg. De vakken zijn 100 jaar geleden aangelegd door professor Söhngen. Hij was hoogleraar microbiologie en hij en zijn opvolgers hebben er tientallen jaren wetenschappelijke experimenten uitgevoerd.

 

Werktijden in overleg.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Odensehuis Wageningen e.o.

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en waar ruimte is om vanuit eigen mogelijkheden mee te doen. Het Odensehuis ondersteunt en stimuleert mensen met beginnende dementie zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven. Deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten zorgen gezamenlijk voor de invulling van de dag.