Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Hospice Wageningen-Renkum bestaat sinds 2010 en is klein van opzet. Door deze kleinschaligheid kunnen we een huiselijke sfeer het best benaderen
In de gemeenschappelijke huiskamer met open keuken is ...

OuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
 Kookvrijwilliger

Kookvrijwilliger

Structureel werk · 4–8 uur/week
Melkweg 1, 6707 CZ Wageningen, Netherlands
Koken & etenZorgBoodschappen doenNederlands
WelzijnZorg
Activiteit Delen
Hospice wageningen renkum
#78882
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Hospice-wageningen-renkum/activiteiten/Kookvrijwilliger/78882 om je aan te melden

Contactpersoon

Marieke van MarleStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0317450047.

Samenvatting

Vrijwilligers koken dagelijks voor de maximaal 4 gasten en eventueel aanwezige familie.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen? 

Etenstijd in het hospice is rond 18 uur, de dienst is van 15 tot 19 uur. In overleg met de collega-vrijwilligers en gasten ga je inventariseren voor het menu.


Er is voorraad van een aantal gerechten in de diepvries. Zelf vers koken kan ook.


Daarna boodschappen doen en de maaltijd(en) bereiden. Weer in afstemming met collega-vrijwilligers kijk je wie er daarna de keuken opruimt.


Wat vragen we van jou? 

Graag en goed kunnen koken, goed kunnen afstemmen met collega's en gasten hospice.


Wat hebben wij jou te bieden? 

Wij bieden scholing in de vorm van basistraining, intervisie en regelmatig themabijeenkomsten en cursussen aan al onze vrijwilligers.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Het hospice is een huis waar door vrijwilligers zorg wordt gegeven aan ernstig zieke mensen in de laatste levensfase, wanneer genezing niet meer mogelijk is.


Omdat het niet altijd mogelijk is in de laatste levensfase thuis voldoende zorg te bieden, bestaat de mogelijkheid om de zorg met behulp van vrijwilligers, familie en prof. hulpverleners, voort te zetten in het hospicehuis. Waar de eigen huiselijke leefsituatie zo goed mogelijk wordt nagestreefd.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Hospice wageningen renkum

Hospice Wageningen-Renkum bestaat sinds 2010 en is klein van opzet. Door deze kleinschaligheid kunnen we een huiselijke sfeer het best benaderen
In de gemeenschappelijke huiskamer met open keuken is voldoende ruimte voor iedereen die wil aanschuiven.
Wie even behoefte heeft aan privacy, kan zich terugtrekken in de stiltekamer. Hier is ook een uitgebreide bibliotheek en bestaat de mogelijkheid om muziek te luisteren.

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Indien gewenst betrekken we hen bij de zorg, uiteraard in zorgvuldig overleg met onze gast en de verpleging. Ook voor familie en vrienden is er een luisterend oor als zij dat nodig hebben.
Tegen een kleine vergoeding is het voor familie of vrienden ook altijd mogelijk om mee te eten of bij hun naaste te blijven slapen.

Kamer met tuin
Elke gast heeft een eigen kamer, voorzien van brede openslaande deuren naar de tuin. De kamers zijn comfortabel ingericht en uiteraard kunnen gasten dierbare spullen van huis meenemen om hun eigen persoonlijke sfeer te creëren.

Hospice-locatie
Het hospice ligt in de ronde bocht van de Irenestraat in Wageningen. De ingang van het hospice bevindt zich tussen de huisnummers 48 en 50.

Klik hier voor een routekaart en de ligging van het hospice. (Op de kaart die verschijnt ziet u Irenestraat 48 aangegeven. Wanneer u ons bezoekt, kunt u het best dit adres aanhouden. U ziet het hospice dan liggen in de bocht van deze straat.)