Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Hospice Wageningen-Renkum bestaat sinds 2010 en is klein van opzet. Door deze kleinschaligheid kunnen we een huiselijke sfeer het best benaderen
In de gemeenschappelijke huiskamer met open keuken is ...

OuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Hospice wageningen renkum

Over Hospice wageningen renkum

Hospice Wageningen-Renkum bestaat sinds 2010 en is klein van opzet. Door deze kleinschaligheid kunnen we een huiselijke sfeer het best benaderen
In de gemeenschappelijke huiskamer met open keuken is voldoende ruimte voor iedereen die wil aanschuiven.
Wie even behoefte heeft aan privacy, kan zich terugtrekken in de stiltekamer. Hier is ook een uitgebreide bibliotheek en bestaat de mogelijkheid om muziek te luisteren.

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Indien gewenst betrekken we hen bij de zorg, uiteraard in zorgvuldig overleg met onze gast en de verpleging. Ook voor familie en vrienden is er een luisterend oor als zij dat nodig hebben.
Tegen een kleine vergoeding is het voor familie of vrienden ook altijd mogelijk om mee te eten of bij hun naaste te blijven slapen.

Kamer met tuin
Elke gast heeft een eigen kamer, voorzien van brede openslaande deuren naar de tuin. De kamers zijn comfortabel ingericht en uiteraard kunnen gasten dierbare spullen van huis meenemen om hun eigen persoonlijke sfeer te creëren.

Hospice-locatie
Het hospice ligt in de ronde bocht van de Irenestraat in Wageningen. De ingang van het hospice bevindt zich tussen de huisnummers 48 en 50.

Klik hier voor een routekaart en de ligging van het hospice. (Op de kaart die verschijnt ziet u Irenestraat 48 aangegeven. Wanneer u ons bezoekt, kunt u het best dit adres aanhouden. U ziet het hospice dan liggen in de bocht van deze straat.)

Onlangs toegevoegde activiteiten

 Kookvrijwilliger
Structureel werk · 4–8 uur/week
Wageningen
Kookvrijwilliger
Vrijwilligers koken dagelijks voor de maximaal 4 gasten en eventueel aanwezige familie.Geplaatst door Hospice wageningen renkum
 Zorgvrijwilliger
Structureel werk · 4–8 uur/week
Wageningen
Zorgvrijwilliger
Er zijn! voor iemand in de laatste levensfase en hun naasten. Je geeft de gasten aandacht en je ondersteunt de verpleegkundige bij lichamelijke verzorging. Geplaatst door Hospice wageningen renkum

Foto's