Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De hoofdtaak van de dierenambulance is het helpen van dieren in nood. Dat kunnen dieren vanuit de natuur zijn maar ook bijvoorbeeld gevonden huisdieren, al dan niet gewond. We rijden ook voor ...

DierenwelzijnNatuur & MilieuWelzijn
Leven in het waterLeven op het land
Deel
Centralist Dierenambulance meldkamer

Centralist Dierenambulance meldkamer

Structureel werk · 4–10 uur/week
Sportlaan 12, 6866 NA Heelsum, Netherlands
AdministratieReceptieEngelsNederlands
DierenwelzijnNatuur & MilieuWelzijn
Leven in het waterLeven op het land
Activiteit Delen
Dierenambulance Nederrijn
#70163
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Dierenambulance-Nederrijn1/activiteiten/Centralist-Dierenambulance-meldkamer/70163 om je aan te melden

Contactpersoon

Wilma van den BoogertStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0653871861.

Samenvatting

Bedienen van de telefooncentrale, verwerking in ons meldingensysteem Falcon en uitzetten naar de dienstdoenden op de ambulance.

Uitgebreide omschrijving

Vanaf 1 januari werken wij in de gemeenten Ede, Renkum, Rhenen en Wageningen. We zoeken mensen die in dit werkgebied wonen.

Via de telefooncentrale komt de melding binnen. De melder moet netjes en adequaat te woord worden gestaan. Enige telefoon- en computervaardigheid is voor deze functie een pré. Belangrijk is dat je de rust kunt bewaren als er meerdere telefoontjes tegelijk binnenkomen.

De melding moet worden verwerkt in ons meldingensysteem Falcon. Men moet inschatten welke actie er moet worden genomen om de melding af te handelen of door te kunnen zetten naar de ambulance.

De nieuwe collega zal intern worden opgeleid, waaronder kennis van de procollen en werkwijzen voor zowel intern als partners zoals brandweer en Rijkswaterstaat. Mondelinge kennis van de Engelse taal is gewenst.


Heb je een beperking maar kun je prima de gevraagde taak uitvoeren? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Heelsum Activiteiten > Dierenambulance Nederrijn > Centralist Dierenambulance meldkamer

Over Dierenambulance Nederrijn

De hoofdtaak van de dierenambulance is het helpen van dieren in nood. Dat kunnen dieren vanuit de natuur zijn maar ook bijvoorbeeld gevonden huisdieren, al dan niet gewond. We rijden ook voor eigenaren op afspraak naar dierenarts, pension of trimmer. Ons werkgebied ligt in de gemeenten Ede, Renkum, Rhenen en Wageningen,