Navigatie overslaan
Tuinderij De Stroom

Over Tuinderij De Stroom

Op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe ligt onze biologische tuinderij De Stroom.

In deze bosrijke omgeving telen we op 3 hectare lichte kleigrond een grote verscheidenheid aan groentes. We werken op biologische wijze, dus zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. De gewassen kunnen hier rustig groeien tot smaakvolle en gezonde groentes.

In de lente beginnen we met raapsteel, sla, spinazie en bosuitjes. In de zomer volgen de bospeen, courgette, boontjes en suikermais, en tomaten, aubergines en paprika in de tunnelkas. De herfst is de tijd om knolselderij, wortels, bieten en kolen binnen te halen, en in de winter hebben we nog prei, veldsla, boerenkool en spruitjes op het land. Dit is maar een greep uit alle gewassen die we telen.

De meeste van onze producten vinden hun weg naar de klant in de vorm van groentepakketten: de Hemmense groentetas. Ruim 250 huishoudens hebben een abonnement, en ontvangen elke week weer een tas vol versgeoogste groentes.

Daarnaast gaan er ook groentes naar winkels in de omgeving, zie de Verkooppunten.

Op vrijdagmiddag hebben we onze verkoop op de boerderij "De Groentestek".

Onlangs toegevoegde activiteiten

 Buitenwerker
Structureel werk · 0–16 uur/week
Randwijk
Buitenwerker
Meewerken aan alle voorkomende werkzaamheden zoals daar zijn planten, wieden, schoffelen, oogsten en abonnementen inpakken.Geplaatst door Tuinderij De Stroom

Foto's


Powered by Deed‌mob Tools ·