Navigatie overslaan
Museum Veluwezoom zoekt vrijwilligers

Museum Veluwezoom zoekt vrijwilligers

Structureel werk · 3-12 uur/maand
Fonteinallee 2b, 6865nd Doorwerth, Nederland
Gastheer/vrouwNederlands
Kunst & cultuur
17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Museum Veluwezoom
#72445
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/2081471-/activiteiten/Museum-Veluwezoom-zoekt-vrijwilligers/72445 om je aan te melden

Contactpersoon

Ank NusseleinStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0610506720.

Samenvatting

Onze vrijwilligers overzien twee museumzalen en delen de informatie over de schilders van de Oosterbeekse School met de bezoekers.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger draai je een shift van 3 uur, liefst 1 x per week, van dinsdag t/m zondag. 

Vooral op zondag is het lastig het rooster rond te krijgen. Het is fijn als dit nu net de dag is dat je tijd hebt, maar een aanmelding voor een andere dag is ook zeer welkom. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Museum Veluwezoom

Museum Veluwezoom bevindt zich in het prachtig gerestaureerde kasteel Doorwerth. Het museum beschikt over tentoonstellingszalen die de sfeer van weleer uitstralen: dikke houten plafondbalken, grof gestucte muren en kleine raampartijen geven een schitterend beeld van de omgeving en verhogen de sfeer in de tentoonstellingsruimten. Waar je over de eikenhouten vloer voort kunt schrijden alsof je de kasteelheer/vrouw zelf bent.

Een omgeving die de schilderijen van de schilders van de Veluwezoom verrassend goed tot zijn recht doen komen. Museum Veluwezoom verzamelt, conserveert en stelt kunstwerken van de Schilders van de Veluwezoom tentoon.
Het museum wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·