Skip Navigation
Skip Sidebar

's Heeren Loo

Non-profit

Over ons

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Assistent begeleider De Voetbalwerkplaats in Wageningen

Structureel werk · 4–6 uur/week
Zoomweg, 6705 AA Wageningen, Nederland
Ondersteunend werk
Welzijn
Activiteit Delen
's Heeren Loo
#65262
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/s-Heeren-Loo4/activiteiten/Assistent-begeleider-De-Voetbalwerkplaats-in-Wageningen/65262 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zie jij kansen en houd je van voetbal? Kom dan ondersteunen bij de begeleiding van onze cliënten.

Uitgebreide omschrijving

In Wageningen is sinds enige tijd de Voetbalwerkplaats. Hier werken, trainen en leren cliënten, zowel op sportief gebied als wat betreft het verrichten van werkzaamheden op het sportcomplex. Om hen hierbij te begeleiden zoeken we vrijwilligers die kansen zien.


Wat ga je doen?

Je assisteert de begeleiders bij De Voetbalwerkplaats: een plek voor werken, leren en trainen. Je ondersteunt bij het begeleiden van mensen in een kwetsbare positie. Wij starten de ochtend met gezamenlijk koffie drinken. Dan voeren we 1,5 uur onderhoudswerkzaamheden uit op het terrein van de voetbalclub: o.a. paden en parkeerplaatsen schoonhouden, onderhoud van kleedkamers en de voetbalvelden, vuilprikken. Tot slot trainen we samen een uur. Daarin richten we ons op basistechniek, conditie, positief coachen. 1x in de maand spelen we een wedstrijd tegen bedrijven en organisaties uit Wageningen.


Wie zoeken we?

Je kan makkelijk samenwerken met verschillende mensen. Je bent open minded. Je hebt affiniteit met voetbal en zorg. Enige affiniteit met terreinonderhoud en/of groenonderhoud is prettig. Kennis van voetbal is ook fijn, maar geen absolute ‘must’.


Wat hebben we je te bieden?

‘s Heeren Loo stemt het aanbod van vrijwilligerswerk enerzijds af op de vraag van de cliënt en anderzijds op jouw talent of het soort werk wat je graag wilt doen. Wat mag je als vrijwilliger van ’s Heeren Loo verwachten: - Je hebt inspraak bij de invulling van jouw vrijwilligerswerk - Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden door bijvoorbeeld het volgen van trainingen en e-learning - Je kunt je reiskosten declareren - Je talenten worden zoveel mogelijk op positieve wijze ingezet - Je wordt ieder jaar bedankt voor je inzet met een eindejaarsattentie.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Als vrijwilliger lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van cliënten. Met jouw inzet maak je het leven van cliënten mooier, beter, gezelliger en/of gezonder. Door jouw vrijwilligerswerk kunnen beroepskrachten nog beter hun professionele taak verrichten en/of wordt de familie ondersteund.


Werktijd:

08.30 tot 15:30 uur

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > 's Heeren Loo > Assistent begeleider De Voetbalwerkplaats in Wageningen

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen