Skip Navigation
Skip Sidebar
Y Camps

Y Camps

Club, vereniging of andere

Over ons

Y Camps organiseert jaarlijks kampen voor kinderen van 6 tot 16 jaar oud. Wij zijn onderdeel van YMCA Nederland, welke al ruim 100 jaar vakanties organiseert. Vanaf 2012 biedt Y Camps alleen kampen ...

Deel
Voor onze vakantiekampen zoeken wij enthousiaste kampbegeleiders.

Voor onze vakantiekampen zoeken wij enthousiaste kampbegeleiders.

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 23 jul 2023
Leusden, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenSportJeugdwerkDieren verzorgenMaatje & buddyZorgHulpverleningOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactCreatief
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Y Camps
#62621
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/httpsycampsnlword-vrijwilliger/activiteiten/Voor-onze-vakantiekampen-zoeken-wij-enthousiaste-kampbegeleiders/62621 om je aan te melden

Contactpersoon

Sarai FrisoStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0356668777.

Samenvatting

Y Camps organiseert jaarlijks kampen voor kinderen van 6 tot 16 jaar oud.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze vakantiekampen zoeken wij enthousiaste kampbegeleiders.


Wat ga je doen?

Je gaat een kamp begeleiden voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar, die anders niet/lastig op vakantie kunnen gaan. Als begeleider van een kamp bedenk en organiseer je leuke activiteiten naast de zorg voor eten/drinken en andere praktische zaken. Je werkt in een team van ervaren en nieuwe vrijwilligers. We bieden kampen aan voor verschillende doelgroepen en je kan bij aanmelding aangeven met welke kinderen/doelgroep jij graag mee wilt op kamp. De kampen vinden plaats in Leusden, Amerongen of Driebergen en duren gemiddeld 6 dagen/5 nachten. De groepen bestaan uit maximaal 20 kinderen en minimaal 5 begeleiders.


We zoeken iemand die:

- 17 jaar of ouder is

- enthousiast is om met kinderen te werken

- een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft

- creatief is

- goed kan samenwerken

- beschikbaar is van 28 april t/m 2 mei of 27 t/m 29 mei of een week tussen 23 juli en 18 augustus 2023


 Wij bieden jou:

- een onvergetelijke ervaring en veel blije kinderen die mede door jou een geweldige kampweek hebben

- een waardevolle ervaring voor op je cv

- de kans veel leuke, nieuwe mensen te ontmoeten

- trainingen om jezelf te ontwikkelen als begeleider (het trainingsweekend is 12 (avond) en 13 mei, de kick-off 3 en 4 juni)


Wie zijn wij?

Y Camps organiseert kampen voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben: kinderen met een lichte ontwikkelingsstoornis, diabetes, vluchtelingen, jonge mantelzorgers of kinderen uit gezinnen met minder financiële draagkracht. Voor deze kinderen is het vaak lastig en soms zelfs onmogelijk om met reguliere kampen mee te gaan. Op deze manier kunnen de kinderen toch een leuke vakantie beleven en worden de ouders/verzorgers tijdelijk ontlast van hun zorgtaak.


Contact:

Heb je vragen, we horen ze graag!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Leusden Activiteiten > Y Camps > Voor onze vakantiekampen zoeken wij enthousiaste kampbegeleiders.

Over Y Camps

Y Camps organiseert jaarlijks kampen voor kinderen van 6 tot 16 jaar oud. Wij zijn onderdeel van YMCA Nederland, welke al ruim 100 jaar vakanties organiseert. Vanaf 2012 biedt Y Camps alleen kampen aan voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Zo zijn er vakantiekampen voor kinderen met een lichte ontwikkelingsstoornis, voor kinderen met een vluchtelingenachtergrond, voor kinderen met diabetes en voor kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen. Daarnaast zijn er enkele vakanties voor kinderen of jongeren met een specifieke beperking of leefsituatie.