Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Woonadviescommissie Wageningen adviseert Gemeente, projectontwikkelaars, woningstichting m.b.t. plannen voor woningbouw en woonomgeving. Zij toetst de plannen op praktische bruikbaarheid vanuit het ...

WelzijnArmoedebestrijding
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Secretaris Woon Advies Commissie

Secretaris Woon Advies Commissie

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
BestuurAdministratieNederlands
WelzijnBuurt & omgeving
Industrie, innovatie en infrastructuur
Activiteit Delen
WoonAdviesCommissie Wageningen
#78876
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/WoonAdviesCommissie-Wageningen/activiteiten/Secretaris-Woon-Advies-Commissie/78876 om je aan te melden

Contactpersoon

Paula VonckenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 31317412478.

Samenvatting

De Woonadvies Commissie beoordeelt tekeningen van woningbouw op de praktische bruikbaarheid voor bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Dit doen we met tekeningen aangeleverd door organisaties, bv de Woningstichting maar ook met tekeningen van particulieren.


Wat ga je doen?

Samen met de andere leden van de commissie bekijk je bouwtekeningen voor nieuwbouw en renovatie van woningen. Kloppen zaken zoals indeling huis, draairichting ramen en deuren, aansluitpunten gas, water, elektra en media, plaatsingsmogelijkheden wasmachine enz.? Of kan het handiger?


Naast deze algemene taken maak je als secretaris de notulen van de vergadering, heb je schriftelijke contact met externe partners zoals de gemeente, de Woningstichting en Idealis, stel je concept adviezen op

(2-5 per jaar) en maak je het jaarverslag.


Wat zoeken we?

Je hebt belangstelling voor bouwen en wonen. Je werkt graag samen met anderen. Je vindt het leuk om duidelijke verslagen te maken.


Wat hebben we je te bieden?

Op een fijne manier bezig zijn om de woning en woonomgeving van mensen te verbeteren.


Werktijd

Een keer in de 6 weken overleggen we op vrijdag 13.30 uur - 17.00 uur. Daarnaast ben je nog ongeveer 8 uur per maand bezig op tijden die je zelf kan bepalen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Activiteit Delen

Over WoonAdviesCommissie Wageningen

De Woonadviescommissie Wageningen adviseert Gemeente, projectontwikkelaars, woningstichting m.b.t. plannen voor woningbouw en woonomgeving. Zij toetst de plannen op praktische bruikbaarheid vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners.