Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De werkgroep Wonen voor Ouderen is een werkgroep van het Platform Wageningse Ouderen. De werkgroep heeft de volgende ambitie: vergroten van aantrekkelijke woonmogelijkheden voor Wageningse ouderen, ...

Buurt & omgevingZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Communicatiemedewerk(st)er

Communicatiemedewerk(st)er

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 25 nov 2022
Wageningen, Gelderland, Nederland
Marketing & CommunicatieSociale mediaOntwerpComputer
Buurt & omgevingOuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Werkgroep Wonen voor Ouderen
#59065
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Werkgroep-Wonen-voor-Ouderen/activiteiten/Communications-officer/59065 om je aan te melden

Contactpersoon

Ine BotmanStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0635122960.

Samenvatting

Ben je thuis in communicatie? En heb je affiniteit met meer en betere seniorenhuisvesting in Wageningen? Dan zoeken we jou!

Uitgebreide omschrijving

Meer en betere seniorenhuisvesting, met mogelijkheid tot ontmoeting, kan leiden tot betere doorstroming op de woningmarkt, meer omzien naar elkaar en minder eenzaamheid. Wil jij daar ook een klein steentje aan bijdragen? Dan komen we graag met jou in gesprek.


De werkgroep Wonen voor Ouderen is een jonge (vanaf mrt ’22) en actieve werkgroep, ingesteld door het Platform Wageningse Ouderen. Deze werkgroep beijvert zich voor het realiseren van meer passende woningen voor senioren/ouderen in Wageningen. De werkgroep overlegt met de gemeente, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen. Ze participeert in overleggen m.b.t. (potentiële) bouwlocaties in Wageningen waar woningen voor senioren gebouwd kunnen worden.


In januari 2023 organiseert de werkgroep een bijeenkomst voor senioren over het onderwerp ‘Toekomstig wonen voor senioren in Wageningen’. Wonen en zorg worden geïntegreerd benaderd.


De werkgroep bestaat uit 6 leden met verschillende achtergrond, ervaring en competenties. De werkgroep vergadert eens in de vier weken. We zoeken een nieuw lid met achtergrond, ervaring en competentie in communicatie en public relations. Daarbij denken we onder meer aan het verzorgen van media-uitingen, regelen van interviews, PR voor bijeenkomsten, aanleveren van content voor de website. Affiniteit en ervaring met het thema wonen (en zorg) is een pré.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Werkgroep Wonen voor Ouderen

De werkgroep Wonen voor Ouderen is een werkgroep van het Platform Wageningse Ouderen. De werkgroep heeft de volgende ambitie: vergroten van aantrekkelijke woonmogelijkheden voor Wageningse ouderen, waarbij sociaal contact en onderlinge hulp wordt bevorderd door de woonvorm.