Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bevorderen van handel in Fairtrade artikelen.

Sociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Geen armoedeOngelijkheid verminderen
Deel
 Medewerker Wereldwinkel

Medewerker Wereldwinkel

Structureel werk · 4–5 uur/week
Kapelstraat 13, 6701 DE Wageningen, Netherlands
WinkelNederlands
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
Wereldwinkel De Uitbuyt Wageningen
#66617
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Wereldwinkel-De-Uitbuyt-Wageningen/activiteiten/Medewerker-Wereldwinkel/66617 om je aan te melden

Contactpersoon

Teatske de VriesStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0317420855.

Samenvatting

Wij zijn Wereldwinkel Wageningen “De Uitbuyt”. We verkopen cadeaus uit allerlei culturen én eerlijke levensmiddelen.

Uitgebreide omschrijving

Al onze producten zijn fairtrade, biologisch of gerecycled. Wil jij bijdragen aan eerlijke wereldhandel en aan een schonere wereld? Of lijkt het je gewoon leuk om in een cadeauwinkel te staan? Dan zoeken we jou!


Wat ga je doen? 

Met plezier verkoop je producten aan de klanten. Je hebt zin om in onze winkel te staan. Eerst samen met een collega om je in te werken, later eventueel zelfstandig. Je vindt het leuk om cadeautjes voor de klanten af te rekenen en je pakt ze, met plezier, mooi voor ze in. Je ruimt ook bestellingen op, vult voorraden aan, prijst producten, houdt de winkel netjes en doet andere voorkomende klusjes. Je spreekt en leest Nederlands en een beetje Engels is handig. Het is fijn als je een vast dagdeel in de week kunt komen. (Voorlopig is de winkel op donderdag nog gesloten, maar met meer vrijwilligers kunnen we ook de donderdag weer open.)


Wat vragen we van jou? 

Je bent vriendelijk, representatief en zakelijk. Je bent een dagdeel in de week beschikbaar. Je spreekt en verstaat redelijk Nederlands.


Wat hebben wij jou te bieden?

In onze winkel is de sfeer ontspannen en we hebben tijd voor een praatje met de klant. Het valt ons op dat mensen bewust bij ons een cadeautje komen kopen. Ze weten dat ze daarmee de maker van het product helpen. De medewerkers van de Wereldwinkel zijn vrijwilligers. We zijn een klein, gezellig team. We zijn aan uitbreiding toe. Met zijn allen bepalen we hoe we de winkel runnen. Behalve verkoop zijn er andere taken die we onderling verdeeld hebben, naargelang ieders talenten en vaardigheden.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Wil jij bijdragen aan eerlijke wereldhandel en aan een schonere wereld? Of lijkt het je gewoon leuk om in een cadeauwinkel te staan? Dan zoeken we jou!


Werktijd

9:30 tot 13:30 of 13:30 tot 18:30 (op zaterdag tot 17:30)

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Wereldwinkel De Uitbuyt Wageningen

Bevorderen van handel in Fairtrade artikelen.