Navigatie overslaan
Theater Welkom! Gastvrijheid op z'n best

Theater Welkom! Gastvrijheid op z'n best

Workshop · 12 okt 2023, 19:15 - 21:30
Stationsstraat 2, Wageningen, Nederland
Buurt & omgevingMensen met een beperkingOuderenWelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheidSport & RecreatieNatuur & MilieuKinderen & JongerenDierenwelzijnKunst & cultuur
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen16 Vrede, justitie en sterke publieke diensten
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Vrijwilligers Centrum Wageningen
#68438
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vrijwilligers-CentrumWageningen/activiteiten/Theater-Welkom-Gastvrijheid-op-zn-best/68438 om je aan te melden

Contactpersoon

Astrid ZeilstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0612117190.

Samenvatting

Als vrijwilliger ben je belangrijk voor jouw organisatie. Hoe zorg je dat mensen zich welkom voelen op de plek waar jij zo graag werkt.

Uitgebreide omschrijving

Jouw gedrag bepaalt of anderen zich welkom voelen op de plek waar je zo graag werkt. Je bent als het ware het visitekaartje van de organisatie. Of je nu actief bent bij de voetbalclub, een museum, een wijkcentrum, een tweedehandswinkel of een verpleeghuis.


In de bijeenkomst Welkom! gaan we met elkaar kijken naar gastvrij gedrag. Brigitte Bloemenkamp en Arletta Albers spelen een aantal hilarische scènes waarin lang niet alles gaat zoals het zou moeten.


Samen met de andere deelnemers bepaal je wat de acteurs beter kunnen doen. Je bepaalt niet alleen wat níet kan, maar zeker ook hoe het béter kan. Jij roept, de acteurs spelen.


Wil je een avondje ontspannen lachen en tegelijkertijd iets leren over gastvrijheid? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Je bent van harte welkom!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop

Over Vrijwilligers Centrum Wageningen

Verbinden van vrijwillige inzet in Wageningen. Informatie en advies geven over vrijwilligerswerk.

Powered by Deed‌mob Tools ·