Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Volksuniversiteit Wageningen biedt een gevarieerd en betaalbaar aanbod van cursussen, lezingen, workshops en excursies voor iedereen vanaf 18 jaar. Ervaren en enthousiaste docenten staan voor je ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Kwaliteitsonderwijs
Deel
Bestuursleden voor Volksuniversiteit Wageningen

Bestuursleden voor Volksuniversiteit Wageningen

Structureel werk · 8-24 uur/maand
Buurtseweg 3, 6707 EZ Wageningen, Netherlands
BestuurCoördineren
Kunst & cultuurOnderwijs
Kwaliteitsonderwijs
Activiteit Delen
Volksuniversiteit Wageningen
#80746
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Volksuniversiteit-Wageningen/activiteiten/Bestuursleden-voor-Volksuniversiteit-Wageningen/80746 om je aan te melden

Contactpersoon

Yvonne van HezikStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0646990754.

Samenvatting

Heb jij passie voor informeel volwassenonderwijs, kunst- en cultuureducatie? Bouw als bestuurslid mee aan de toekomst van de Volksuniversiteit Wageningen!

Uitgebreide omschrijving

Wat doen wij?

De Volksuniversiteit Wageningen is al meer dan 50 jaar actief in de regio als het gaat om het aanbieden van een gevarieerd educatief programma voor een breed publiek. Inmiddels staan er ca. 125 cursussen en lezingen op het programma op het gebied van talen, kunst, cultuur, muziek, geschiedenis, natuur, voeding, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is informeel en er zijn geen examens. Geen stress, maar plezier! De activiteiten zijn bij voorkeur klassikaal en soms, als het niet anders kan, online. Want het elkaar ontmoeten is een deel van het plezier.


Bouw mee aan de toekomst van de Volksuniversiteit Wageningen!

Het bestuur van de VUW is een participerend bestuur en bestaat uit 10 enthousiaste vrijwilligers. Als lid van het bestuur denk je mee over het cursusprogramma, zet je lijnen uit voor de korte en lange termijn, de continuïteit en financiën en speel je in op maatschappelijke ontwikkelingen. Het bestuur wordt ondersteund door 1 parttime administratief medewerker. Bestuursleden worden benoemd voor een periode van drie jaar; deze periode kan eenmaal worden verlengd.


Wat breng je mee?

  • Affiniteit met informeel volwassenonderwijs, kunst- en cultuureducatie
  • Een brede maatschappelijke belangstelling
  • Bij voorkeur bestuurlijke ervaring
  • Woonachtig in Wageningen of omgeving
  • Je bent in staat de vergaderingen bij te wonen (1 x per 4 weken, behalve in vakanties).
  • Daarnaast ben je bereid om een specifieke taak op je te nemen. De tijdsbesteding is afhankelijk van de portefeuille en de verdeling van de bestuurstaken en kan variëren tussen enkele uren en een aantal dagdelen per week.


Wat biedt de VUW?

  • Een vrijwilligersfunctie in een gezellig, hecht en enthousiast bestuur met ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact.


Belangstelling?

Mail naar [email protected] of bel Yvonne van Hezik, voorzitter VUW, tel. 06-55 55 44 90. Dan maken we z.s.m. een afspraak! In een gesprek met een tweetal bestuursleden kunnen we kennismaken en de mogelijkheden verder bespreken!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Volksuniversiteit Wageningen > Bestuursleden voor Volksuniversiteit Wageningen

Over Volksuniversiteit Wageningen

De Volksuniversiteit Wageningen biedt een gevarieerd en betaalbaar aanbod van cursussen, lezingen, workshops en excursies voor iedereen vanaf 18 jaar. Ervaren en enthousiaste docenten staan voor je klaar! De cursussen zijn ingedeeld in 9 categorieën, zo kun je gemakkelijk zoeken naar een geschikte cursus.