Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Vluchtelingenwerk komt op voor de rechten van asielzoekers en vluchtelingen. Al ruim veertig jaar kunnen vluchtelingen in Nederland op ons rekenen.

Wat doet VluchtelingenWerk?
Wij begeleiden ...

Vluchtelingen & Minderheden
Eerlijk werk en economische groeiOngelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
 Baliemedewerker AZC Bosrandweg Wageningen

Baliemedewerker AZC Bosrandweg Wageningen

Structureel werk · 8–16 uur/week
Bosrandweg 20, 6704 PH Wageningen, Netherlands
Ondersteunend werkNederlandsSociaal contactGastheer/vrouwReceptieAdministratie
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnEerlijk werk en economische groeiOngelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke diensten
Activiteit Delen
VluchtelingenWerk Oost Nederland
#78878
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/VluchtelingenWerk-Oost-Nederland3/activiteiten/Baliemedewerker-AZC-Bosrandweg-Wageningen/78878 om je aan te melden

Contactpersoon

Reza SobyStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0317356251.

Samenvatting

Als baliemedewerker bemens je de receptie van VluchtelingenWerk op het AZC.

Uitgebreide omschrijving

Op het AZC POL wonen vluchtelingen weken/maanden tot zij verhuizen naar Arnhem waar hun procedure begint, nl. de gehoren bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst.


Wat ga je doen?

VluchtelingenWerk is een onafhankelijk belangbehartigingsorganisatie, die opkomt voor de belangen van mensen die asiel vragen in Nederland. VluchtelingenWerk geeft voorlichting over de procedure en probeert mensen te ondersteunen bij een goede voorbereiding.


De baliemedewerker informeert in de ochtend de nieuwe bewoners over de afspraak met VluchtelingenWerk en geeft hen informatiemateriaal. Gedurende de dag beantwoord men vragen van bewoners die aan de balie komen, hierbij krijgt men inhoudelijke begeleiding. Ook zijn er administratieve taken, zoals het aanvullen van het informatiemateriaal en de telefoon beantwoorden.


Wat vragen we?

Wij zoeken iemand met een open en vriendelijke uitstraling, stressbestendig en met goede contactuele eigenschappen. Denk- en werkniveau minimaal MBO. Het is vrijwilligerswerk waarbij men te maken heeft met veel verschillende mensen uit veel verschillende culturen. Mensen spreken meestal nog geen Nederlands en vaak geen Engels, improvisatievermogen is dus belangrijk.


Wat hebben we je te bieden?

VluchtelingenWerk Oost Nederland biedt professionele begeleiding, een inwerkprogramma, een scholingsaanbod, een onkostenvergoeding en een interessante werkplek.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Je komt op voor de rechten van vluchtelingen. Je helpt ze bij het opbouwen van een nieuwe bestaan in Nederland. VluchtelingenWerk staat voor medemenselijkheid en het recht op leven in veiligheid.


Werktijden

Op werkdagen. Minimaal twee dagdelen in de week, de dagdelen zijn van 9.00-14.00 of van 13.00-17.00.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > VluchtelingenWerk Oost Nederland > Baliemedewerker AZC Bosrandweg Wageningen

Over VluchtelingenWerk Oost Nederland

Vluchtelingenwerk komt op voor de rechten van asielzoekers en vluchtelingen. Al ruim veertig jaar kunnen vluchtelingen in Nederland op ons rekenen.

Wat doet VluchtelingenWerk?
Wij begeleiden asielzoekers tijdens hun asielprocedure.
Wij ondersteunen vluchtelingen tijdens hun integratie, tot het moment dat zij zelfstandig hun weg hebben gevonden in onze maatschappij.
Wij komen op voor de belangen van vluchtelingen en zetten druk op het kabinet om hen te beschermen en menswaardige opvang te bieden.
Wij ondersteunen onze partnerorganisaties aan de grenzen van Europa bij de opvang en bescherming van vluchtelingen.