Navigatie overslaan
Organisatie talent gezocht! Eindejaarsbijeenkomst voor vluchtelingen

Organisatie talent gezocht! Eindejaarsbijeenkomst voor vluchtelingen

Taak · 4–8 uur
Wageningen, Gelderland, Nederland
Koken & etenGastheer/vrouwActiviteiten begeleidenBoodschappen doenSociaal contactCreatief
Vluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen16 Vrede, justitie en sterke publieke diensten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Vluchteling Onder Dak
#46751
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vluchteling-Onder-Dak/activiteiten/Organisatie-talent-gezocht-Eindejaarsbijeenkomst-voor-vluchtelingen/46751 om je aan te melden

Contactpersoon

Marre de VettenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0641676935.

Samenvatting

Steek jij deze kerst een hart onder de riem van vluchtelingen? Help mee met het organiseren en uitvoeren van onze Eindejaarsbijeenkomst!

Uitgebreide omschrijving

Vluchteling Onder Dak (VOD) komt op voor vluchtelingen waarvan het eerste verzoek tot asiel is afgewezen en die daarom niet meer in het asielzoekerscentrum mogen wonen. VOD zorgt voor onderdak, leefgeld en juridische en maatschappelijke begeleiding.

 

Vrijwilliger Eindejaarsbijeenkomst (eenmalig)

 

De december-maand komt er weer aan en graag willen wij een Eindejaarsbijeenkomst organiseren voor onze cliënten. Zij hebben vaak geen familie in Nederland, een klein sociaal netwerk en een nog kleinere budget, maar verdienen net als ieder ander een fijne feestdagen!


Vind je het leuk om de Eindejaars-bijeenkomst samen met ons voor te bereiden en uit te voeren? De datum voor de bijeenkomst is vrijdag 22 december, de tijd volgt nog. We houden binnenkort een bijeenkomst met de vrijwilligers om taken onderling te verdelen.


Denk bijvoorbeeld aan: Van te voren boodschappen doen, versieren van de zaal, samen met de vluchtelingen koken, samen eten, etc. Maar ook: het verzamelen van spullen en samenstellen van kerstpakketten, waar we onze cliënten mee willen verrassen!


Kortom, we zoeken mensen die:

  • Affiniteit hebben met vluchtelingen, ongedocumenteerden en Vluchteling Onder Dak;
  • Het leuk vinden om te regelen en te organiseren;
  • Enthousiast, betrouwbaar en sociaal zijn;
  • In ieder geval in december een paar momenten beschikbaar zijn.

 

Enthousiast geworden? We horen graag van je!

Mocht je het leuk vinden om je als vriendengroep aan te melden, dan is dat heel welkom!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vluchteling Onder Dak

Stichting Vluchteling Onder Dak is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met de opvang en begeleiding van vluchtelingen waarvoor het eerste verzoek tot asiel is afgewezen.

Powered by Deed‌mob Tools ·