Skip Navigation
Skip Sidebar
Sportclub WAAG

Sportclub WAAG

Non-profit

Over ons

WAAG is een sport- en recreatievereniging voor mensen met een beperking. We zijn er voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, maar ook hebben we ervaring met deelnemers met niet ...

Sport & RecreatieMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Zwembegeleider voor kinderen met een beperking

Zwembegeleider voor kinderen met een beperking

Structureel werk · 1–2 uur/week
Hogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum, Nederland
NederlandsSociaal contactTrainingActiviteiten begeleidenSport
Mensen met een beperkingKinderen & JongerenSport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Sportclub WAAG
#41171
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vereniging-sportclub-WAAG/activiteiten/Zwembegeleider-voor-kinderen-met-een-beperking/41171 om je aan te melden

Contactpersoon

Martine VoorhoeveStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0611017373.

Samenvatting

Sportclub WAAG is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die wil helpen bij het geven van zwemles aan kinderen met een beperking

Uitgebreide omschrijving

Activiteitsomschrijving

In ons waterrijke land is het de normaalste zaak dat kinderen zwemonderwijs krijgen, echter niet ieder kind komt bij reguliere zwemles op zijn/haar eigen niveau tot het gewenste resultaat. Sportclub WAAG geeft zwemlessen aan kinderen met een beperking tussen de 5 en 13 jaar, onder leiding van een vrijwillige zwemonderwijzer en toezichthouder. “ Zo normaal als het kan, en aangepast als het moet” is het moto hierbij.

Zelfredzaamheid staat hierbij centraal, als we de lescyclus kunnen afsluiten met een certificaat en / of diploma is dat mooi.


Wat vragen we van jou? 

Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een vervullende activiteit, zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon met een redelijke zwemvaardigheid, welke kan assisteren bij het geven van de zwemlessen. Dus ben jij iemand die graag een ander helpt en een steentje wilt bijdragen of past dit mogelijk in jouw opleiding, dan bent jij diegene die wij zoeken! We zien je graag verschijnen, je bent van harte welkom in ons team.


Groepssamenstelling

De groep bestaat momenteel uit 6 kinderen van tussen de 5 en 7 jaar.


Tijd en plaats

De zwemles vindt plaats op zaterdag tussen 11:30 en 12:30 in zwembad MFC Doelum te Renkum.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Renkum Activiteiten > Sportclub WAAG > Zwembegeleider voor kinderen met een beperking

Over Sportclub WAAG

WAAG is een sport- en recreatievereniging voor mensen met een beperking. We zijn er voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, maar ook hebben we ervaring met deelnemers met niet aangeboren hersenletsel en autisme. WAAG organiseert verschillende activiteiten in Wageningen en wijde omgeving. De begeleiding tijdens en rondom de activiteiten wordt verzorgd door onze vrijwilligers. Waar nodig zorgt WAAG voor aangepaste materialen en hulpmiddelen. Zo kunnen alle deelnemers op een gezellige, sportieve en veilige manier sporten en ontspannen.