Navigatie overslaan
Zwemcoach worden bij WAAG?

Zwemcoach worden bij WAAG?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Bornsesteeg 4, 6708 PE Wageningen, Nederland
NederlandsSociaal contactTrainingActiviteiten begeleidenSport
Mensen met een beperkingSport & Recreatie
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Sportclub WAAG
#41171
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vereniging-sportclub-WAAG/activiteiten/Zwembegeleider-voor-kinderen-met-een-beperking/41171 om je aan te melden

Contactpersoon

Martine VoorhoeveStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0611017373.

Samenvatting

We zijn op zoek naar hulp voor zwembegeleiding aan volwassenen bij het zwemmen. Meedoen in de maatschappij en zwemmen hoort daarbij!

Uitgebreide omschrijving

Activiteitsomschrijving

Bewegen en zwemmen is voor mensen een plezier. Sportclub WAAG begeleid met vrijwilligers de zwemmers die dit niet zelfstandig kunnen. Plezier en bewegen staan voorop.


Wat vragen we van jou? 

Ben jij 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke activiteit, zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste mensen. Je kunt het verschil maken voor onze zwemmers en je wilt bij WAAG horen als je het verhaal van Mickey leest: https://www.stadwageningen.nl/reader/75723#p=12


Groepssamenstelling

De groep bestaat momenteel uit 12 a 15 volwassenen.


Tijd en plaats

De zwemles vindt plaats bij Zwembad de Bongerd.

Woensdag 18:45 – 20:00.

Het is ook mogelijk om in een rooster zelf de dagen te kiezen om de zwemuren te begeleiden of je bijvoorbeeld met zijn tweeën aan te melden en elkaar af te wisselen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Sportclub WAAG

WAAG is een sport- en recreatievereniging voor mensen met een beperking. We zijn er voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, maar ook hebben we ervaring met deelnemers met niet aangeboren hersenletsel en autisme. WAAG organiseert verschillende activiteiten in Wageningen en wijde omgeving. De begeleiding tijdens en rondom de activiteiten wordt verzorgd door onze vrijwilligers. Waar nodig zorgt WAAG voor aangepaste materialen en hulpmiddelen. Zo kunnen alle deelnemers op een gezellige, sportieve en veilige manier sporten en ontspannen.

Powered by Deed‌mob Tools ·