Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De wereld een stukje mooier maken doen we samen in Wageningen. De community van Thuis is een verzameling van verschillende mensen die één ding gemeen hebben: We geloven dat wij een verschil kunnen ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijnKlimaatactieDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
 Host

Host

Structureel werk · 4 uur/week
Stationsstraat 32, 6701 AM Wageningen, Netherlands
ReceptieGastheer/vrouwSociaal contact
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Thuis Wageningen
#38006
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Thuis-Wageningen/activiteiten/Host/38006 om je aan te melden

Contactpersoon

Anika de PeutStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0631919800.

Samenvatting

Verwelkom bezoekers bij Thuis. Als host hou je Thuis een dagdeel per week open, ontvang je mensen, laat je ze de ruimte zien en vertel je ze wat Thuis is.

Uitgebreide omschrijving

Mensen komen bij Thuis om te werken, koffie te drinken, mee te doen aan activiteiten of met vragen over hoe ze zelf een initiatief te starten. Als host ben je voor hen een bekend gezicht en aanspreekpunt. Je bent onderdeel van een team van andere host.

Taakomschrijving:

-Verhaal van Thuis vertellen -Bezoekers wegwijs maken -De sfeer in de Stadskamer bewaken -Bezoekers uitleggen wat ze kunnen delen -Je zorgt dat de Stadskamer er netjes uitziet

Functie-eisen:

Gastvrij Je legt graag verbindingen tussen mensen Zelfstandig

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je wordt onderdeel van een leuk team vrijwilligers. We bieden jou een fijne werkplek waar ruimte is voor jouw eigen ideeën en talenten. Vrijwilligersvergoeding in overleg mogelijk.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je komt in aanraking met heel veel verschillende mensen en je weet door bij Thuis te werken wat er speelt in de samenleving. Als host zorg je ervoor dat Thuis open is, wat voor veel inwoners van de stad een waardevolle plek is.

Werktijd:

08:45 - 12:30

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Thuis Wageningen

De wereld een stukje mooier maken doen we samen in Wageningen. De community van Thuis is een verzameling van verschillende mensen die één ding gemeen hebben: We geloven dat wij een verschil kunnen maken voor een duurzamere wereld.