Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken we kansarme kinderen weer kansrijk De Terre des ...

ArmoedebestrijdingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningKinderen & Jongeren
Geen armoedeGeen hongerKwaliteitsonderwijs
Deel
 Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Structureel werk · 4–6 uur/week
Kapelstraat 15, 6701 DC Wageningen, Netherlands
Winkel
Armoedebestrijding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Terre des Hommes
#38042
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Terre-des-Hommes4/activiteiten/Sales-associate/38042 om je aan te melden

Contactpersoon

Miriam KleynStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0624538362.

Samenvatting

Voor onze winkel zijn wij op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers.

Uitgebreide omschrijving

Ook anderstaligen zijn welkom, mits zij de Nederlandse taal voldoende beheersen voor het werken in onze winkel.


Taakomschrijving:

Als verkoopmedewerker helpt u onze klanten op een klantvriendelijke manier, u verricht kassahandelingen, neemt goederen aan en sorteert deze. U zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. U geeft informatie over het werk van Terre des Hommes en specifiek over het project dat door de winkel wordt ondersteund. U doet dit samen met een collega verkoopmedewerker. Indien gewenst, kunt u ook helpen met uitzoeken en prijzen van artikelen.


Functie-eisen:

U bent enthousiast en communicatief vaardig, u kunt zelfstandig werken, u bent beschikbaar voor langere tijd, u hebt affiniteit met Terre des Hommes en met de tweedehands-branche. Beheersing van de Nederlandse taal hoeft niet perfect, maar wel voldoende voor het werken in de winkel.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Wij bieden u een gezellige, ongedwongen werksfeer met veel contacten en afwisseling van werkzaamheden in een organisatie met ruim 45 vrijwilligers.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken we kansarme kinderen weer kansrijk De Terre des Hommes winkel in Wageningen verkoopt goede 2e hands spullen, die gratis ingeleverd worden. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten, terwijl we hiermee ook meewerken aan duurzaamheid.


Werktijd:

Eén keer in de twee weken een dagdeel van 10.00 tot 13.30 u. of van 13.30 tot 17.00 u.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Terre des Hommes

Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken we kansarme kinderen weer kansrijk De Terre des Hommes winkel in Wageningen verkoopt goede 2e hands spullen, die gratis ingeleverd worden. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten.