Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Wageningse Eng zet zich in voor het behouden en waar mogelijk versterken van de natuurlijke, landschappelijke en cultuurhistorische waarden van de Eng. Ook stimuleert en faciliteert de ...

Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Leven op het landDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Coördinator gezocht voor leuke activiteiten op de Wageningse Eng

Coördinator gezocht voor leuke activiteiten op de Wageningse Eng

Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenCoördinerenSociale mediaSociaal contactEvenement & festival
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Wageningse Eng
#58885
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Wageningse-Eng/activiteiten/Coordinator-gezocht-voor-leuke-activiteiten-op-de-Wageningse-Eng/58885 om je aan te melden

Contactpersoon

Freek AalbersStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-53275254.

Samenvatting

Wil je graag meedenken over leuke activiteiten op de Wageningse Eng? En is plannen en organiseren helemaal jouw ding? Word activiteitencoördinator bij de SWE

Uitgebreide omschrijving

Als activiteitencoördinator bedenk en organiseer je een wisselend aanbod activiteiten op de Wageningse Eng, die het draagvlak voor een duurzaam beheer en een duurzame ontwikkeling van de Eng bevorderen. Dit kunnen activiteiten zijn zoals de Dag van de Wageningse Eng, de Nacht van de Nachtwandeling, een fietsexcursie, een lezing of een natuurwerkdag. Dit doe je niet alleen, maar in samenwerking met bewoners, ondernemers, gebruikers en maatschappelijke organisaties die de Wageningse Eng een warm hart toedragen. 

Je stemt de planning van de activiteiten af met het bestuur, raad van advies en eventueel betrokken partijen. Je houdt overzicht en legt contact met externe partijen die betrokken zijn bij de organisatie van een activiteit. 

Als activiteitencoördinator ben je een logistieke duizendpoot met organisatietalent die de activiteiten van A tot Z in goede banen kan leiden. Een natuurkenner hoef je niet echt te zijn. 

De activiteiten zijn verspreid over het jaar. We verwachten dat je gemiddeld zo’n 8 uur per maand kwijt bent. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Stichting Wageningse Eng > Coördinator gezocht voor leuke activiteiten op de Wageningse Eng

Over Stichting Wageningse Eng

De Stichting Wageningse Eng zet zich in voor het behouden en waar mogelijk versterken van de natuurlijke, landschappelijke en cultuurhistorische waarden van de Eng. Ook stimuleert en faciliteert de SWE het ontwikkelen van nieuwe duurzame gebruiksvormen op en voor de Eng.

De SWE is een onafhankelijke stichting en heeft een budget waaruit zij haar activiteiten en ondersteuning van activiteiten financiert. Dit budget wordt via de Gemeente verkregen en gevoed, onder meer door subsidie van de Provincie Gelderland. De SWE wordt ondersteund door een Raad van Advies die het bestuur gevraagd en ongevraagd van advies voorziet.