Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Rondom het bezoekerscentrum Renkums Beekdal is het heerlijk vertoeven in de natuur. Vanuit het centrum is er dan ook van alles te beleven. Er is een waterspeelplaats, kabouterpad, de start van twee ...

Natuur & MilieuSport & RecreatieKunst & cultuur
Leven op het land
Deel
 Schoolgids natuureducatie

Schoolgids natuureducatie

Structureel werk · Flexibele uren
Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum, Netherlands
OnderwijsJeugdwerkActiviteiten begeleidenNederlands
OnderwijsNatuur & MilieuKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsDuurzame steden en gemeenschappenKlimaatactieLeven in het waterLeven op het land
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Renkums Beekdal
#37873
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Renkums-Beekdal1/activiteiten/Schoolgids-natuureducatie/37873 om je aan te melden

Contactpersoon

Shelley PattiasinaStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0628084874.

Samenvatting

Begeleiden leerlingen basisscholen bij excursies in het Beekdal.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

De schoolgidsen natuureducatie begeleiden leerlingen van Renkumse basisscholen bij excursies in het Beekdal. We bepalen samen het programma en proberen voor alle groepen in het basisonderwijs een aanbod te ontwikkelen.


In het voorjaar bieden we voor groep 5/6 een programma waarbij we waterbeestjes vangen. Ook bij de groep die lessen over afval verzorgen zijn nieuwe mensen welkom.


Wat vragen we?

- interesse in werken met basisscholieren - interesse in natuur - bereidheid om een cursus tot schoolgids te volgen (start 19 maart)

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Renkum Activiteiten > Stichting Renkums Beekdal > Schoolgids natuureducatie

Over Stichting Renkums Beekdal

Rondom het bezoekerscentrum Renkums Beekdal is het heerlijk vertoeven in de natuur. Vanuit het centrum is er dan ook van alles te beleven. Er is een waterspeelplaats, kabouterpad, de start van twee klompenpaden en andere wandelingen en fietstochten. Het bezoekerscentrum is een plek voor educatie, samenwerking en ontmoeting. Onze hoogstambrigade onderhoudt het erf en verzorgt de appelbomen en tuin.De gidsen begeleiden wandelingen om onze bezoekers te informeren over de prachtige natuur en unieke cultuurhistorie. Het natuur en milieu-,educatieteam begeleid schoolkinderen tijdens excursies. In ons bezoekerscentrum is veel te zien over de geschiedenis en er is een wisselende natuurgerelateerde expositie. We hebben een streekwinkel voor leuke cadeautjes, kaarten, knuffels en nog veel meer.