Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Rondom het bezoekerscentrum Renkums Beekdal is het heerlijk vertoeven in de natuur. Vanuit het centrum is er dan ook van alles te beleven. Er is een waterspeelplaats, kabouterpad, de start van twee ...

Natuur & MilieuSport & RecreatieKunst & cultuur
Leven op het land
Deel
 Medewerker natuur- informatiecentrum

Medewerker natuur- informatiecentrum

Structureel werk · 0-6 uur/maand
Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum, Netherlands
ReceptieWinkelGastheer/vrouwNederlands
Natuur & Milieu
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenKlimaatactieLeven in het waterLeven op het land
Activiteit Delen
Stichting Renkums Beekdal
#37872
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Renkums-Beekdal1/activiteiten/Medewerker-natuur--informatiecentrum/37872 om je aan te melden

Contactpersoon

Shelley PattiasinaStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0628084874.

Samenvatting

De medewerker Informatiecentrum Renkums Beekdal heet bezoekers welkom in het informatiecentrum.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

De medewerker Informatiecentrum Renkums Beekdal heet bezoekers welkom in het informatiecentrum. Hij/zij geeft informatie over natuur en cultuur in het Renkums Beekdal en over de mogelijkheden om er te wandelen en te fietsen. De vrijwilliger verkoopt daarnaast natuurcadeautjes/boeken. De vrijwilliger werkt samen met een collega.


Wat vragen we?

We verwachten van onze medewerkers informatiecentrum dat ze: - servicegericht zijn en feeling hebben in het omgaan met gasten. - belangstelling hebben voor natuur en cultuur van het Renkums Beekdal. - bezoekers, inclusief de jongsten, graag de weg wijzen in het Beekdal. - het leuk vinden om bezoekers te vertellen over het Beekdal. - bereidheid om te leren over het Beekdal.


Wat hebben we je te bieden?

Nieuwe vrijwilligers krijgen een maatje. Je kunt naar onze lezingen, per jaar is er een gezellig vrijwilligersuitje en een activiteit met etentje. Je leert over het natuurgebied en je kunt meewerken met leuke activiteiten zoals de herfstmarkt, lentemarkt en of lichtjeswandeling.


Werktijd:

De werktijden zijn volgens een rooster. Op woensdag, donderdag en vrijdag van 13-16 uur en op zaterdag en zondag is er een dienst van 11-14 uur en een van 14 tot 17 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Renkum Activiteiten > Stichting Renkums Beekdal > Medewerker natuur- informatiecentrum

Over Stichting Renkums Beekdal

Rondom het bezoekerscentrum Renkums Beekdal is het heerlijk vertoeven in de natuur. Vanuit het centrum is er dan ook van alles te beleven. Er is een waterspeelplaats, kabouterpad, de start van twee klompenpaden en andere wandelingen en fietstochten. Het bezoekerscentrum is een plek voor educatie, samenwerking en ontmoeting. Onze hoogstambrigade onderhoudt het erf en verzorgt de appelbomen en tuin.De gidsen begeleiden wandelingen om onze bezoekers te informeren over de prachtige natuur en unieke cultuurhistorie. Het natuur en milieu-,educatieteam begeleid schoolkinderen tijdens excursies. In ons bezoekerscentrum is veel te zien over de geschiedenis en er is een wisselende natuurgerelateerde expositie. We hebben een streekwinkel voor leuke cadeautjes, kaarten, knuffels en nog veel meer.