Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De mensen van NAbij bieden extra ondersteuning in de laatste fase van het leven.
Wanneer men te horen krijgt dat het leven niet lang meer zal duren en er is extra ondersteuning in deze fase van het ...

OuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Spreekt ons werk jou aan en wil jij jouw bestuurlijke talent hiervoor inzetten?

Spreekt ons werk jou aan en wil jij jouw bestuurlijke talent hiervoor inzetten?

Structureel werk · 1-2 uur/maand
Arnhem, Gelderland, Nederland
Bestuur
OuderenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
NAbij, ondersteuning in de laatste levensfase
#78880
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-NAbij2/activiteiten/Spreekt-ons-werk-jou-aan-en-wil-jij-jouw-bestuurlijke-talent-hiervoor-inzetten/78880 om je aan te melden

Contactpersoon

Tjarda van EgmondStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0625397558.

Samenvatting

Stichting Eenzame Dood | NAbij is ter versterking van haar bestuur op zoek naar een bestuurslid en een secretaris.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Eenzame Dood | NAbij is een vrijwilligersorganisatie. Vanuit NAbij bieden wij mensen extra ondersteuning in de laatste fase van het leven die niet terug kunnen vallen op eigen voldoende netwerk. De ondersteuning wordt geboden door mensen van NAbij op vrijwillige basis zowel in de thuissituatie als binnen instellingen in de regio Arnhem.

Vanuit Stichting Eenzame Dood geven wij informatie over eenzaamheid en eenzaamheid in de laatste fase van het leven.


Ter versterking van ons bestuur zijn wij opzoek naar een bestuurslid en een secretaris.

Bestuursleden onderschrijven de missie en de visie (en de uitvoering daarvan) van Stichting Eenzame Dood | NAbij en handelen volgens de gedragscode die onze stichting heeft vastgelegd conform de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen.

Het bestuur als geheel streeft ernaar dat er kennis aanwezig is op de volgende terreinen: financieel-economisch, organisatie en dienstverlening, communicatie, inhoudelijke kennis en sociale ontwikkelingen.


Het bestuur vergadert ongeveer 6 maal per jaar in de avond. Gemiddeld duurt een vergadering ca. 2,5 uur. De stukken voor iedere vergadering vragen een gemiddelde leestijd van 1 uur. Daarnaast kan het voorkomen, dat aan bestuursleden extra tijd wordt gevraagd. Afhankelijk van de portefeuille die het bestuurslid vervult is een extra tijdsinvestering nodig.


Enthousiast of meer informatie?

Stuur dan je motivatie en cv naar John Jansen, voorzitter Stichting Eenzame Dood | NAbij: [email protected] of bel: 06- 11757927 voor meer informatie.

“Er zijn” in de laatste levensfase

Samen zorgen wij voor elkaar

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Arnhem Activiteiten > NAbij, ondersteuning in de laatste levensfase > Spreekt ons werk jou aan en wil jij jouw bestuurlijke talent hiervoor inzetten?

Over NAbij, ondersteuning in de laatste levensfase

De mensen van NAbij bieden extra ondersteuning in de laatste fase van het leven.
Wanneer men te horen krijgt dat het leven niet lang meer zal duren en er is extra ondersteuning in deze fase van het leven gewenst dan kan er kosteloos een beroep gedaan worden op de mensen van NAbij.

Vanuit NAbij bieden wij extra ondersteuning door de inzet van gemotiveerde, getrainde mensen die er willen zijn voor de ander op geheel vrijwillige basis.

Op onze website treft u informatie aan over NAbij, mocht u informatie missen of wenst u een vrijblijvende afspraak dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 085-0163333.
Voor acute zorgvragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, voor overige vragen verzoeken wij u overdag te bellen.