Navigatie overslaan
Voorzitter Stichting Biotoopverbetering

Voorzitter Stichting Biotoopverbetering

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
BestuurLobbyingFondsenwervingNederlands
Natuur & Milieu
15 Leven op het land
Ben je erbij? 1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Biotoopverbetering
#82634
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Biotoopverbetering/activiteiten/Voorzitter-Stichting-Biotoopverbetering/82634 om je aan te melden

Contactpersoon

H. ReudinkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621545129.

Samenvatting

Het bestuur van de Stichting Biotoopverbetering “Zuid-Veluwe” is op zoek naar een voorzitter met affiniteit voor de natuur.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Ben je erbij? 1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Biotoopverbetering

De stichting heeft als doel de bevordering van (kleinschalig) particulier biotoopbeheer op de "Zuid-Veluwe" Gelderland.
De stichting probeert haar doelen te verwezenlijken door het inzaaien van Biotoopverbeterende akkeranden in voornamelijk de gemeente Renkum.
De akkerranden worden ingezaaid met een mengsel van wel dertig verschillende soorten zaden. Om er een paar te noemen: boekweit, bladrammanas, wikken, kaasjeskruid, phacelia, korenbloem, barge en klavers.

We doen dit vooral omdat insecten (bijen, vlinders, hommels e.a.), vogels en kleine zoogdieren in het cultuurlandschap onze hulp nodig hebben voor het vinden van gevarieerd voedsel en de nodige dekking. De zaadvorming na de bloei zorgt voor een rijke muizenstand waarvan op hun beurt de roofvogels en de uilen profiteren.

Powered by Deed‌mob Tools ·