Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals en vrijwilliger staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun ...

OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger voor welzijnsactiviteiten

Vrijwilliger voor welzijnsactiviteiten

Structureel werk · 2–24 uur/week
Wageningen, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenZorgSociaal contactMaatje & buddyBuiten
OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Stepping Stones Villa de Lawet
#44969
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stepping-Stones-Villa-de-Lawet/activiteiten/Vrijwilliger-voor-welzijnsactiviteiten/44969 om je aan te melden

Contactpersoon

Ruud WieskampStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0317217100.

Samenvatting

Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is altijd wat te doen dat bij jou past.

Uitgebreide omschrijving

Word vrijwilliger bij Stepping Stones Villa de Lawet in Wageningen en draag direct bij aan het welzijn van kwetsbare ouderen!

U bent van harte welkom!

 

Onze bewoners een thuisgevoel geven, vinden wij essentieel. Welzijn is een heel belangrijk onderdeel van de gezondheid van de mens. Hiervoor zoeken wij mensen die de ouderen met dementie een warm hart toedragen en wat tijd over hebben om ze wat extra aandacht te bieden. Wat spreek jou aan? We horen het graag!


Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Vrijwilligerswerk is een zinvolle vrijetijdsbesteding, die je veel voldoening kan geven. Je komt te werken in een zeer sfeervolle en prettige werklocatie. Verkrijg een indruk van ons familiegevoel op de pagina’s van onze zorgvilla’s op de website.


Wat zijn jouw wensen?

We vinden het belangrijk dat de werkzaamheden passen bij jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Daarom bespreken we samen met jou je wensen voor vrijwilligerswerk en krijg je alle informatie die je nodig hebt om je taken goed uit te kunnen voeren.


Kortom: wij zorgen voor professionele ondersteuning, duidelijke afspraken en een vrijwilligersovereenkomst. Je hebt geen specifieke opleiding nodig.


Wat zijn de mogelijkheden?

Die zijn zeer divers! Een greep uit de activiteiten met onze bewoners:

•   Helpen bij ontspanningsmiddagen of -avonden

•   Wandelmaatje

•   Zwemvriend(in)

•   Tijd nemen voor een goed gesprek

•   Naar de markt gaan

•   Meer bewegen voor ouderen

•   Kookactiviteit 

Misschien heb je zelf nog leuke ideeën, die zijn altijd welkom!

 

Over Villa de Lawet

Op een prachtige locatie in Wageningen presenteren wij met trots de nieuwste locatie van Stepping Stones: Villa de Lawet! Dit imposante monumentale gebouw biedt, met in totaal 34 eenheden, huisvesting aan kwetsbare ouderen met dementie. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond, de 1e en 2e verdieping. Een royale woon-/eetkamer, een ruimte voor dagbesteding en een ruime keuken zorgen ervoor dat de villa van alle gemakken is voorzien. Aan de voorzijde wordt een gezellig terras aangelegd.

 

Stepping Stones, onderdeel van Korian Nederland, biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze sfeervolle zorgvilla’s bevinden zich door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke zorgvilla heeft een vast team dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.


Informatie

Neem voor meer informatie of vragen over vrijwilligerswerk contact op met Ruud Wieskamp, Locatiemanager Villa de Lawet Wageningen.

Leuk om kennis te maken! 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Stepping Stones Villa de Lawet > Vrijwilliger voor welzijnsactiviteiten

Over Stepping Stones Villa de Lawet

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals en vrijwilliger staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.