Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger vrouwengroep AZC de Bosrandweg - Donderdagmiddag

Vrijwilliger vrouwengroep AZC de Bosrandweg - Donderdagmiddag

Structureel werk · Flexibele uren
Scheidingslaan 1, 6704 PA Wageningen, Nederland
Sociaal contactCreatiefActiviteiten begeleidenHandwerken
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
St. Welkom in Wageningen
#79234
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/St-Welkom-in-Wageningen/activiteiten/Vrijwilliger-vrouwengroep-AZC-de-Bosrandweg---Donderdagmiddag/79234 om je aan te melden

Contactpersoon

Nicole BischoffStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0624888105.

Samenvatting

Woon jij in Wageningen of omgeving? Doe mee aan de vrouwenmiddagen op AZC de Bosrandweg in Wageningen, ontmoet elkaar en leer van elkaar!

Uitgebreide omschrijving

Nicole en Carolien, twee vrouwen uit Renkum en Bennekom, zoeken vrouwen die 1 of 2 uur in de week vrij kunnen maken om vrouwen, die op dit moment in het AZC de Bosrandweg in Wageningen wonen, willen ontmoeten. Ook als je niet elke week aanwezig kunt zijn, kun je je aanmelden.


Er vinden vrouwenmiddagen plaats waarbij verschillende activiteiten door de vrouwen zelf worden georganiseerd (wandelen, spelletjes spelen, handvaardigheid, Nederlands leren etc).


Als vrijwilliger ben je al waardevol door je aanwezigheid. Je hoeft geen Engels te spreken en wat je kunt bijdragen ontdek je onderweg.


Na aanmelding word je aan de appgroep van de vrouwengroep op de Bosrandweg toegevoegd en bepaal je zelf hoe vaak je aanwezig kunt zijn. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > St. Welkom in Wageningen > Vrijwilliger vrouwengroep AZC de Bosrandweg - Donderdagmiddag

Over St. Welkom in Wageningen

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact te brengen.