Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger fietsreparatie azc Bosrandweg

Vrijwilliger fietsreparatie azc Bosrandweg

Structureel werk · 1–4 uur/week
Wildgraaf, 6704 PH Wageningen, Nederland
VervoerOndersteunend werkEngelsNederlandsKlussen
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke diensten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Welkom in Wageningen
#43364
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/St-Welkom-in-Wageningen/activiteiten/Vrijwilliger-fietsreparatie-azc-Bosrandweg/43364 om je aan te melden

Contactpersoon

Bert van StratenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 317410910.

Samenvatting

Je helpt met de reparatie van aan Welkom in Wageningen gedoneerde fietsen, om ze klaar te maken voor de uitleen aan asielzoekers die in het azc verblijven.

Uitgebreide omschrijving

Je vind het leuk om met fietsen te sleutelen en bent technisch handig.

Je onderzoekt de gedoneerde fietsen op noodzakelijke reparaties (om er veilig de weg mee op te kunnen) en je schaft de daarvoor noodzakelijke onderdelen aan (de kosten daarvan kun je uiteraard declareren).


Je hebt de supervisie over maximaal twee asielzoekers die meehelpen bij de reparaties. Je hebt een open houding naar de asielzoekers en kunt omgaan met de voorkomende taalproblemen (gebrekkig Engels en geen Nederlands sprekende personen).

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > St. Welkom in Wageningen > Vrijwilliger fietsreparatie azc Bosrandweg

Over St. Welkom in Wageningen

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact te brengen.