Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Chauffeur bewoners asielzoekerscentrum de Leemkuil

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
VervoerEngelsNederlands
Vluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
St. Welkom in Wageningen
#62937
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/St-Welkom-in-Wageningen/activiteiten/Chauffeur-bewoners-asielzoekerscentrum-de-Leemkuil/62937 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij af en toe bewoners van AZC de Leemkuil naar een activiteit in Wageningen rijden?

Uitgebreide omschrijving

In de beide AZC’s die Wageningen kent, wonen gemiddeld 600 vluchtelingen: vrouwen, mannen, kinderen, alleenstaanden, koppels en gezinnen.


AZC De Leemkuil ligt niet bepaald op loopafstand van de Wageningse binnenstad en is heel slecht te bereiken met openbaar vervoer. Bewoners die niet mobiel zijn, omdat zij niet goed kunnen lopen en niet kunnen fietsen, komen niet/nauwelijks het AZC af.


Daarom is er een pool van vrijwilligers die incidenteel deze bewoners met hun eigen auto van de Leemkuil naar een activiteit rijden.


Wat ga je doen?

Ria Wigt (foto) coördineert het vervoer namens Welkom in Wageningen en zij doet dat met hart en ziel.


Heb je een auto? Wil je ook een keer rijden en ouders en hun kinderen naar creatieve activiteiten in de stad te brengen? Of naar het sportveld? Of naar het Wijkcentrum voor een gezamenlijke maaltijd? Reageer dan op deze oproep. Dan krijg je eens in de zoveel tijd een mailtje of je in de gelegenheid bent om te rijden.


Werktijd:

Incidenteel op oproepbasis

Activiteit Delen

Over St. Welkom in Wageningen

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact te brengen.