Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Incidenteel chauffeur voor bewoners van AZC's

Incidenteel chauffeur voor bewoners van AZC's

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
VervoerEngelsNederlands
Vluchtelingen & Minderheden
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Welkom in Wageningen
#62937
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/St-Welkom-in-Wageningen/activiteiten/Chauffeur-bewoners-asielzoekerscentra/62937 om je aan te melden

Contactpersoon

Ria WigtStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 6 53232646.

Samenvatting

Wil jij af en toe bewoners van AZC de Keijenbergseweg of AZC de Bosrandweg naar een activiteit in Wageningen rijden?

Uitgebreide omschrijving

In de beide AZC’s die Wageningen kent, wonen gemiddeld 600 mensen: vrouwen, mannen, kinderen, alleenstaanden, koppels en gezinnen.


AZC de Keijenbergseweg ligt niet op loopafstand van de Wageningse binnenstad en is heel slecht te bereiken met openbaar vervoer. Bewoners die niet mobiel zijn, omdat zij niet goed kunnen lopen of niet kunnen fietsen, komen niet/nauwelijks het AZC af.

Vanuit AZC de Bosrandweg is het in de avond niet raadzaam om naar de stad te lopen. 


Daarom is er een pool van vrijwilligers die incidenteel deze bewoners met hun eigen auto van de AZC 's naar een activiteit rijden.


Wat ga je doen?

Ria Wigt (foto) coördineert het vervoer namens Welkom in Wageningen en zij doet dat met hart en ziel.


Heb je een auto? Wil je ook een keer rijden en ouders en hun kinderen naar creatieve activiteiten in de stad brengen? Of naar het sportveld? Of naar het Wijkcentrum voor een gezamenlijke maaltijd? Of naar Thuis of de Superette? Reageer dan op deze oproep. Dan voegen we je toe aan de 'Taxi vrijwilligers appgroep' waarin zo nu en dan de oproep wordt geplaatst om te helpen met halen en brengen met de auto. 


Werktijd

Incidenteel op oproepbasis


Interesse?

Bel, app of mail Ria Wigt: +31 6 53232646 - [email protected]

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over St. Welkom in Wageningen

Welkom in Wageningen wil bijdragen aan een vreedzame en betrokken samenleving en aan een succesvolle integratie van vluchtelingen in Wageningen door 'nieuwe' en 'oude Wageningers met elkaar in contact te brengen.